Leren van de beste en ervaren docenten in het vakgebied, dat is waar je met een architect opleiding op MBO niveau verzekerd van bent. Bij Linnartz Opleidingengroep kies je uit een 1-jarig of 2-jarig traject en studeer je wanneer het jou uitkomt. Naar wat voor traject gaat jouw voorkeur uit?

Volg een architect opleiding op MBO niveau in twee modules

De beroepsopleiding InterieurDesign volg je overdag of in de avond en bestaat uit twee modules. Iedere module heeft een duur van acht uur per week en bedragen een looptijd van acht maanden. Tijdens de opleiding interieurdesign/ binnenhuisarchitectuur op MBO niveau volg je zes onafhankelijke examens die worden afgenomen door het landelijke examenbureau CreatiefNivo.nl.

Download de brochure online

Wist je dat je onze brochures eenvoudig online aan kunt vragen? Vul je gegevens in en selecteer de studiegids waar jouw voorkeur naar uit gaat. Wil je van tevoren graag meer informatie ontvangen? Bijvoorbeeld over de opleiding, het lesprogramma of de studieduur? Neem gerust eens contact op met een van onze adviseurs.

Schrijf je online in voor een van onze opleidingen

Gaat jouw hart sneller kloppen van een opleiding tot architect op MBO niveau? Je schrijft je eenvoudig in via ons online inschrijfformulier. Voor vragen die je graag vooraf stelt bel je naar 024 – 322 97 16.