fbpx

Baanperspectief

Route

Hoe u ons kunt vinden:

Het instituut is gelegen vlak bij het Keizer Karelplein (centrum), op circa 4 minuten loopafstand van het Centraal Station (CS). Voor meer informatie omtrent parkeren verwijzen wij je graag naar www.centrumnijmegen.nl/parkeren-nijmegen. Veel modulaire beroepsopleidigen kunnen in 1 hele dag gevolgd worden, je hoeft dan maar een keer per week naar Nijmegen te komen. Informeer naar de mogelijkheden! Mondelinge informatieve intake-gesprekken worden in Nijmegen gegeven. Creatieve beroepsopleidingen (studiegids 1.) worden in Nijmegen, Breda en Amsterdam gegeven.

Openingstijden

Openingstijden kantoor & receptie:
 • Maandag t/m Donderdag
 • morgen: 10:00 – 12:30 uur
 • middag: 13:00 – 17:00 uur
 • Vrijdag
 • continu: 10:00 – 15:00 uur


Vakanties:

2018

 • Kerstvakantie:             22 december tot 6 januari 2019

2019

 • Voorjaarsvakantie:      2 maart tot 10 maart 2019 (carnaval)
 • Meivakantie:                 29 april tot 3 mei 2019
 • Zomervakantie:            Juli en Augustus 2019

Open dagen 2018

Nijmegen is meer dan 2000 jaar oud en officieel de oudste stad van Nederland. U kunt de open dag ook combineren met een dagje cultuur snuiven of shoppen in de oude binnenstad. Het centrum is circa 3 minuten lopen vanaf onze hoofdvestiging!

Martin Linnartz
In 1937 oprichter Linnartz instituut.

Open Dagen 2018

Onze open dagen in 2018 zijn reeds geweest. Ben jij geïnteresseerd en wil je meer informatie? Neem dan contact op met een studieadviseur.

Tijdens dit informatieve gesprek dat ongeveer 1 uur duurt, zal vrijblijvend alle informatie omtrent de diverse opleidingen en mogelijkheden besproken worden. U kunt ook een telefonische intake-/informatief gesprek aanvragen deze duurt circa 30 minuten.

Adres hoofdvestiging: St. Annastraat 13, 6524 EB Nijmegen. Route Linnartz opleidingengroep

Naar boven

Contact

Linnartz Opleidingengroep Hoofdkantoor (bezoekadres)
St. Annastraat 13 6524 EB NIJMEGEN.
Ca. 5 minuten lopen vanaf het Centraal Station en het centrum van Nijmegen.

Filialen: Vaste locatie Nijmegen.
Amsterdam en Breda,
zijn op wisselende Leslocaties en altijd snel bereikbaar met het openbaar vervoer.

Baanperspectief

Onze jarenlange ervaring leert dat het bedrijfsleven zeer geïnteresseerd is in personeel met een gerichte beroepsopleiding.

Linnartz heeft er daarom voor gekozen om de lesprogramma’s, literatuur en de keuze voor praktijkdocenten zo samen te stellen zodat deze naadloos aansluiten op de vraag vanuit het werkveld.

Onze studenten hebben dus een grote kans om na het afronden van een beroepsopleiding aan een betaalde baan te komen.

Inspanningsgarantie

Studenten die bij ons een MBO/HBO beroepsopleiding hebben afgerond en het einddiploma hebben gehaald, bieden wij de gratis service om ze te helpen en te coachen bij het vinden van de juiste baan.

Mocht het toch zo zijn dat je geen baan kunt vinden, dan kunnen wij voor je gaan bemiddelen. Hier zijn wel voorwaarden aan verbonden.

 1. Je dient minimaal 80% aanwezig te zijn geweest tijdens de lessen van alle vakken.
 2. Jouw beroepsopleiding moet binnen 1 jaar afgerond zijn en het einddiploma moet behaald zijn.
 3. Je dient 1 jaar actief gezocht te hebben naar een passende baan, en je moet dit ook kunnen aantonen.

Wij zullen met maximale inzet en ons netwerk, die wij in de afgelopen 80 jaar hebben opgebouwd, je ondersteunen met het vinden van een passende baan. Ook zullen wij je CV bekijken en je voorbereiden (trainen) op een sollicitatiegesprek. Jouw kans op werk zal enorm toenemen!

Study To Pro project (S.T.P. project) © ….. van Student tot Professional

Voor mensen die een creatieve design beroepsopleiding gevolgd hebben kunnen, om versneld aan werk te komen, het Study To Pro project volgen om van student zo snel mogelijk door te groeien naar een ervaren professional.

Veel studenten die voor een creatieve beroepsopleiding Tuin-, Interieurdesign of Stylist(e) kiezen willen vaak na het behalen van hun diploma voor zichzelf beginnen. Anderen afgestudeerden willen juist ontwerpervaring opdoen bij een stylingburo of een gespecialiseerd Tuin- of Interieurdesign buro.

Afgestudeerde studenten willen graag enige begeleiding hebben bij het opsporen en begeleiden van nieuwe klanten. Een professioneel ontwerp maken speelt zich namelijk af in diverse fases.

Wij hebben speciaal voor studenten die een creatieve beroepsopleiding hebben gedaan een project opgezet in samenwerking met onze zelfstandig werkende docenten.

Gedurende circa een half jaar worden de studenten professioneel begeleid naar nieuwe klanten toe. In samenwerking met de vakdocent zullen de eerste contacten met klanten en de eerste ontwerpen worden gerealiseerd. Daarna zal het ontwerp en de communicatie met de klanten worden geëvalueerd.

Getracht wordt om de eerste klanten te betrekken vanuit het vertrouwde familie, vrienden, kennissen, collega’s of buren circuit. Bij hen kun je proberen een nieuw ontwerp van bijvoorbeeld hun tuin, woon- of slaapkamer te maken. Of deze nieuwe stylingopdracht daadwerkelijk wordt uitgevoerd is in het begin nog niet zo belangrijk. Jouw nieuwe ervaring en stijgende zelfvertrouwen is alles wat telt!

Belangrijk is dat de beginnend ontwerper zelfvertrouwen krijgt en overtuigd is van zijn of haar kunnen en dat het professioneel gemaakte ontwerp geaccepteerd wordt door de opdrachtgever. Dit in de wetenschap dat er een heel team van beginnende ontwerpers en ervaren vakdocenten achter je staat. Je kunt ook daarna terug vallen met vragen of een second opinion bij een vakdocent of medestudent.

Mensen die dit S.T.P. Project gevolgd hebben zullen altijd een vraagbaak hebben; voor zowel een luisterend oor, maar ook om adviezen te geven of in tijdsnood mee te helpen.

Het Study To Pro project start bij voldoende deelname (minimaal 8 personen) twee maal per jaar in september/oktober en in februari/maart. De praktijkgerichte begeleiding en coaching is 2x per maand 3 uur lang gedurende 6 maanden.

De kosten inclusief de begeleiding, coaching en de professionele vraagbaak bedragen € 595,–.

Het S.T.P. Project © is ontworpen door de Linnartz opleidingengroep en is uniek in de wereld.

Studenten die vanuit een andere opleiding instromen, kunnen zich ook voor het S.T.P. Project © inschrijven en ook voor een zeer belangrijke praktijkgerichte verkooptraining die veel commerciële en communicatieve vaardigheden biedt, zie studiegids.

Administratieve Beroepsopleidingen, Talen & Cursussen

Zakelijke, Communicatieve Beroepsopleidingen & Cursussen

Creatieve

Beroepsopleidingen & Cursussen

WhatsApp chat