Baanperspectief

Route hoofdkantoor

Hoe u ons kunt vinden.

Kantoor: St.Annastraat 187 – 6524 EW Nijmegen.

Ons instituut is gelegen nabij het centrum van Nijmegen, op circa 10 minuten loopafstand van het Centraal NS-Station en centrum en circa 100m van bushalte Groenestraat.

Parkeren op eigen terrein ingang Oude Groenewoudseweg of gratis in de directe omgeving.

Veel modulaire beroepsopleidigen kunnen in 1 hele dag gevolgd worden, je hoeft dan maar een keer per week naar Nijmegen te komen. Informeer naar de mogelijkheden.

Mondelinge informatieve intake-gesprekken worden in Nijmegen gegeven. Creatieve beroepsopleidingen (studiegids 1.) worden in Nijmegen, Breda en Amsterdam gegeven.

Openingstijden

Openingstijden kantoor & receptie:

 • Maandag t/m Donderdag
 • morgen: 10:00 – 12:30 uur
 • middag: 13:00 – 16:00 uur
 • Vrijdag
 • Kantoor gesloten maar per telefoon bereikbaar.
 • Bel naar de Office Desk: 0646 428 341

Tijdens de zomer- en schoolvakanties is ons kantoor beperkt bereikbaar.
Zomervakantie 2020: 15 juli t/m 3 augustus zijn wij gesloten.


Vakanties:
2020

 • Najaarsvakantie     17 oktober t/m 25 oktober 2020
 • Kerstvakantie         19 december t/m 3 januari 2021

Open dagen 2020

Nijmegen is de oudste stad van Nederland een studentenstad met een rijke groene omgeving. Je kan de open dagen ook combineren met een dagje cultuur  of shoppen in de oude binnenstad. Het centrum is circa 10 minuten lopen vanaf onze vestiging St.Annastraat 187 – 6524 EW Nijmegen.

Open dag 2020

 • Woensdag 19 augustus 19 januari 10:00 tot 16:00 uur.
  vestiging Nijmegen
 • Zaterdag 22 augustus 12:00 tot 16:00 uur.
  vestiging Nijmegen

Bezoek de open dagen of bel voor een afspraak: 0646 428 341
voor alle informatie over Linnartz Opleidingen & Linnartz Professionals.
Parkeren achterzijde ingang Oude Groenewoudseweg.

 • Je krijgt algemene voorlichting over onze creatieve, horeca, zakelijk & management en administratieve opleidingen en cursussen.
 • Onze studieadviseurs staan voor je klaar om je een gericht studieadvies te geven.
 • Docenten van diverse opleidingen vertellen je alles over de inhoud van de vakken, wat je allemaal gaat leren en wat je in de toekomst met de opleiding kunt doen.
 • Er zijn gratis proeflessen te volgen van de opleidingen Grafische Vormgeving, Interieurstyling en Binnenhuisarchitectuur.
 • Kijk ook eens naar onze acht weekend seminars op vrijdag en zaterdag dit najaar in oktober en november.
  Met deze 2-daags seminars krijgt u inzicht op HBO/Universitair niveau en prima voor een verdere beroepsorientatie of carriere stap. Deze seminars worden verzorgt door Linnartz Opleiding Professionals.

 

Bekijk onze studiegidsen

Tijdens een informatieve gesprek van ongeveer 1 uur, zal vrijblijvend alle informatie omtrent de diverse opleidingen en mogelijkheden besproken worden. U kunt ook een telefonische intake-/informatief gesprek aanvragen deze duurt circa 30 minuten. Bel naar: 024 322 9716 of 0646 428 341.

Adres hoofdvestiging: St. Annastraat 187 – 6524 EW Nijmegen.
Route Linnartz opleidingengroep

Baanperspectief

Onze jarenlange ervaring leert dat het bedrijfsleven zeer geïnteresseerd is in medewerkers met een gerichte beroepsopleiding.

Linnartz heeft er daarom voor gekozen om de lesprogramma’s, literatuur en de keuze voor praktijkdocenten zo samen te stellen zodat deze naadloos aansluiten op de vraag vanuit het werkveld.

Onze studenten hebben dus een grote kans om na het afronden van een beroepsopleiding aan een betaalde baan te komen of een carrierestap te maken.

Inspanningsgarantie

Studenten die bij ons een MBO+/HBO beroepsopleiding hebben afgerond en het einddiploma hebben gehaald, bieden wij de gratis service om te helpen en te coachen bij het vinden van de juiste baan.

Mocht het toch zo zijn dat je geen baan kunt vinden, dan kunnen wij voor je gaan bemiddelen. Hier zijn wel voorwaarden aan verbonden.

 1. Je dient minimaal 80% aanwezig te zijn geweest tijdens de lessen van alle vakken.
 2. Jouw beroepsopleiding moet binnen 1 jaar zijn afgerond en het einddiploma moet behaald zijn.
 3. Je dient 1 jaar actief gezocht te hebben naar een passende baan, en je moet dit ook kunnen aantonen.
 4. Een andere optie is ons carriere- en loopbaan begeleidings project. Laat je informeren.

Wij zullen met maximale inzet en ons netwerk, die wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd, je ondersteunen met het vinden van een passende baan. Ook zullen wij je CV beoordelen en je voorbereiden (trainen) op een sollicitatiegesprek. Jouw kans op werk zal enorm toenemen…

Study To Pro project ((c) STP project) – van Student tot Professional

Voor mensen die een creatieve design beroepsopleiding gevolgd hebben kunnen, om versneld aan werk te komen, het Study To Pro project volgen om van student zo snel mogelijk door te groeien naar een ervaren professional.

Mocht je als startend ondernemer of als ZZPer aan de slag willen gaan, dan helpt Linnartz je ook met alle in-en-outs van wat er allemaal bij komt kijken. Het is niet moeilijk als je goed bent geinformeerd.

Veel studenten die voor een creatieve beroepsopleiding Tuin-, Interieurdesign of Stylist(e) kiezen willen vaak na het behalen van hun diploma voor zichzelf beginnen. Anderen afgestudeerden willen juist ontwerpervaring opdoen bij een stylingburo of een gespecialiseerd Tuin- of Interieurdesign buro.

Afgestudeerde studenten willen graag enige begeleiding hebben bij het opsporen en begeleiden bij nieuwe klanten. Een professioneel ontwerp maken speelt zich namelijk af in diverse fasen.

Wij hebben speciaal voor studenten die een creatieve beroepsopleiding hebben gedaan dit project opgezet in samenwerking met onze zelfstandig werkende praktijkdocenten.

Gedurende circa een half jaar worden de studenten professioneel begeleid naar nieuwe klanten toe. In samenwerking met de vakdocent zullen de eerste contacten met klanten en de eerste ontwerpen worden gerealiseerd. Daarna zal het ontwerp en de communicatie met de klanten worden geëvalueerd.

Getracht wordt om de eerste klanten te betrekken vanuit het vertrouwde familie, vrienden, kennissen, collega’s of buren circuit. Bij hen kun je proberen een nieuw ontwerp van bijvoorbeeld hun tuin, woon- of slaapkamer te maken. Of deze nieuwe stylingopdracht daadwerkelijk wordt uitgevoerd is in het begin nog niet zo belangrijk. Jouw nieuwe ervaring en stijgende zelfvertrouwen is alles wat telt…

Belangrijk is dat de beginnend ontwerper zelfvertrouwen krijgt en overtuigd is van zijn of haar kunnen en dat het professioneel gemaakte ontwerp geaccepteerd wordt door de opdrachtgever. Dit in de wetenschap dat er een heel team van beginnende ontwerpers en ervaren vakdocenten achter je staat. Je kunt ook daarna terug vallen met vragen of een second opinion bij een vakdocent of medestudent.

Mensen die het STP Project gevolgd hebben zullen altijd een vraagbaak hebben voor zowel een luisterend oor, maar ook om adviezen te krijgen of in tijdsnood verder te helpen.

Het STP project start bij voldoende deelname (minimaal 4 personen) twee maal per jaar in september/oktober en in februari/maart. De praktijkgerichte begeleiding en coaching is 2x per maand 3 uur lang gedurende 6 maanden.

De kosten inclusief de begeleiding, coaching en de professionele vraagbaak bedragen € 595,= vrij van BTW.

Het STP Project © is ontworpen door onze Linnartz opleiding Professionals en is uniek in de wereld.

Studenten die vanuit een andere opleiding instromen, kunnen zich ook voor het STP Project © inschrijven en ook voor een zeer belangrijke praktijkgerichte verkooptraining die veel commerciële en communicatieve vaardigheden biedt, zie studiegids.

Het cariere- en loopbaan begeleidings project (c) CLB.

U kan ook gebruik maken van dit project waarbij wij u begeleiden naar een baan of andere functie. Het is aan te raden om direct na het afronden van uw beroepsopleiding in te schrijven.

Onze vakdocent samen met een van de consultants begeleiden u gedurende maximaal één jaar tot het moment dat u bent geslaagd in het vinden van de juiste functie.

Wij starten met het optimaliseren van uw CV en uw carriere wensen. Daarna vinden maandelijks bijeenkomsten plaats met voorlichting en indivudele begeleiding.

De kosten voor dit project bedragen €595,= vrij van BTW. Is uw opleiding vergoed door het UWV of uw gemeente dan neemt Linnartz dit mee bij contractafspraken en betaald u dus zelf niets.

Contact

Linnartz Opleidingengroep Hoofdkantoor (bezoekadres)
St. Annastraat 187 – 6524 ew Nijmegen.
Ca. 5 minuten lopen vanaf het Centraal Station en nabij het centrum van Nijmegen.
Openbaar vervoer ca. 2 minuten van kantoor. Halte Groenestraat.

Parkeren
Parkeren kan op eigen terrein, ingang Oude Groenewoudseweg.
Zijn alle plekken bezet kan u gratis parkeren in de directe omgeving.

Filialen: Vaste locatie Nijmegen.
Amsterdam en Breda,
zijn op wisselende leslocaties en altijd snel bereikbaar met het openbaar vervoer.
Amsterdam   Lokatie Moulinos: Room2Learn – Utrechtsedwarsstraat 13 – 1017 WB Amsterdam.

Administratieve Beroepsopleidingen, Talen & Cursussen

Zakelijke, Communicatieve Beroepsopleidingen & Cursussen

Creatieve

Beroepsopleidingen & Cursussen

WhatsApp chat