Ben jij op zoek naar een plek waar je goede beroepsopleidingen voor een diversiteit aan vakgebieden kunt volgen? Kom dan naar Linnartz Opleidingengroep. Bij ons kun je verschillende korte MBO opleidingen volgen in verschillende steden in Nederland, waaronder Nijmegen. Of je nu een creatieve opleiding wilt volgen, je juist meer wilt leren op het gebied van communicatie en taal, je een expert in de horeca wilt worden of je een uitstekende ondernemer wilt zijn: met een van de beroepsopleidingen van Linnartz Opleidingengroep kan het. Voordeel van een van de korte MBO opleidingen in Nijmegen volgen, is dat je zelf het studietempo bepaalt én je, doordat beroepsopleidingen buiten het leenstelsel vallen, geen studieschuld opbouwt. Lijkt het je wat? Schrijf je dan direct in!

De verschillende beroepsopleidingen van Linnartz Opleidingengroep

Linnartz Opleidingengroep is een erkend opleidingsinstituut met een zeer ruime ervaring. En dat zie je terug in het uitgebreide aanbod beroepsopleidingen. Die zijn bij ons onderverdeeld in een drietal categorieën:

Welke opleiding je ook kiest: als student ben je vrij om jouw opleiding geheel zelf samen te stellen. Zo kun je diverse beroepsopleidingen volgen met extra vakken. Daarnaast kun je er altijd voor kiezen de opleiding in deeltijd of voltijd te volgen. Een van de korte MBO opleidingen bij Linnartz Opleidingengroep in Nijmegen volgen en snel afstuderen? Ons slagingspercentage ligt gelukkig zeer hoog, mede door de goede begeleiding van ervaren docenten.

Welke opleiding past het beste bij jou?

Denk jij erover een van de beroepsopleidingen van Linnartz Opleidingengroep te gaan volgen? Dan is het verstandig eens af te spreken met de studieadviseur. Die bespreekt graag jouw wensen van en ideeën over de opleiding. Of een van de korte MBO opleidingen in Nijmegen echt bij je past, komt dan veel sneller naar voren dan wanneer je zomaar met een opleiding start. Ook kan de aansluiting met je vooropleiding vast worden besproken. Heb jij interesse in een van de beroepsopleidingen van Linnartz Opleidingengroep? Dan kun je je direct aanmelden. Wil je liever eerst wat informatie ontvangen? Bel dan eens naar 024 – 322 97 16 en stel al je vragen!