Als je een binnenhuisarchitect opleiding wilt volgen op HBO niveau, dan kun je bij Linnartz Opleidingengroep uitstekend terecht. Wij bieden namelijk een groot aantal beroepsopleidingen en vakopleidingen aan in verschillende vakgebieden. Die opleidingen kun je helemaal naar eigen wens indelen. Dat betekent dat je bijvoorbeeld een HBO opleiding interieurarchitectuur zowel in voltijd (een 1 jarige traject) als in deeltijd (een 2 jarig traject), met de keuze uit overdag of ’s avonds lessen bijwonen kunt volgen. Flexibiliteit en professionaliteit: dát is wat wij bij Linnartz Opleidingengroep heel belangrijk vinden. Zo kun je altijd je eigen tijd blijven indelen, maar volg je toch lessen onder begeleiding van een ervaren docent. Een interieur design opleiding op HBO niveau volg je dus bij Linnartz Opleidingengroep!

Binnenhuisarchitect opleiding op HBO niveau: diverse mogelijkheden

Wanneer je een binnenhuisarchitect opleiding op HBO niveau wilt volgen bij Linnartz Opleidingengroep, ligt de beroepsopleiding Interieurdesign/Binnenhuisarchitectuur het meeste voor de hand. Deze creatieve opleiding leert je vooral over duurzaam wooncomfort, verschillende stijlen én commercie. Het is namelijk belangrijk dat jij helemaal op de hoogte bent van de laatste woontrends, je de verschillende mogelijkheden kent en kunt inschatten wat jouw klanten mooi vinden. Daarnaast moet jij jouw interieurontwerp ook kunnen verkopen, dus is het belangrijk wat meer te weten over verkoopstrategieën. Heb jij je binnenhuisarchitect opleiding op HBO niveau afgerond, dan vorm jij de verbinding tussen klant en aannemer. Linnartz Opleidingengroep biedt echter ook de mogelijkheid een andere opleiding op HBO niveau op het gebied van interieurarchitectuur te volgen. Zo kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor de HBO opleiding Projectarchitectuur.

HBO interieur design opleiding (interieurarchitectuur) volgen bij een erkende specialist

Kies je voor een HBO interieur design opleiding (interieurarchitectuur) bij Linnartz Opleidingengroep? Dan weet je zeker dat je kiest voor een echte specialist. Wij beschikken namelijk over het NRTO-keurmerk, wat inhoudt dat wij erkend zijn op het gebied van kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche. Een NTRO-keurmerk wordt uitsluitend uitgereikt door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding. Alle opleidingen die wij aanbieden, dus ook de HBO opleiding interieur design, voldoet aan alle kwaliteitseisen op het gebied van transparantie over producten en diensten, goede dienstverlening, professionele omgang en deskundigheid van opleiders.

Leren met een opleiding van Linnartz Opleidingengroep? Altijd ergens bij jou in de buurt!

Doordat we bij Linnartz Opleidingengroep de mogelijkheid bieden lessen op diverse locaties te volgen, kun jij je lessen altijd ergens bij jou in de buurt bijwonen. Aan het Keizer Karelplein in Nijmegen ligt onze hoofdvestiging, maar ook in Breda, Rotterdam, Groningen, Maastricht of Amsterdam kun je verschillende opleidingen volgen. Vind je dat toch nog iets te ver reizen? Bedenk altijd dat je slechts één à twee keer per week aanwezig hoeft te zijn. Een stukje reizen is dan wellicht gewoon heel goed te doen!

Afspraak maken met de studieadviseur

Een goede studiekeuze maken is van uiterst groot belang. Bij Linnartz Opleidingengroep helpen wij jou heel graag in het maken van die keuze. Twijfel je nog over het doen van een binnenhuisarchitect opleiding of een interieur design opleiding op HBO niveau? Dan plannen we graag een gesprek in, waarin jouw wensen, eisen en voorkeuren worden besproken. Eventueel krijg je zelfs vrijstellingen van vakken door jou eerder opgedane kennis in vooropleidingen. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Of heb je vragen aan Linnartz Opleidingengroep? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 024 – 322 97 16.