Wil jij een binnenhuisarchitect opleiding of interieur en design opleiding volgen op MBO niveau? Met een opleiding van Linnartz Opleidingengroep zit je goed. Hier kun je namelijk én je tijd flexibel indelen én leren van de beste en ervaren docenten in het vakgebied. Of je nu het liefste een 1 jarig traject afrondt of je er liever 2 jaar over doet: bij Linnartz Opleidingengroep studeer jij op je eigen tempo. Daarbij kun je er zelfs voor kiezen om overdag of ’s avonds je opleiding te volgen. Kies jij voor een voltijd opleiding tot binnenhuisarchitect op MBO niveau? Of toch liever voor een interieur- en design opleiding op MBO niveau in deeltijd? Bij Linnartz Opleidingengroep profiteer je van ruime mogelijkheden.

Waarom kiezen voor een binnenhuisarchitect opleiding op MBO niveau?

Ben jij een echte creatieveling? Houd je ervan de nieuwste trends op woongebied in de gaten te houden? En vind jij het leuk om het anderen helemaal naar wens te maken? Dan is een opleiding binnenhuisarchitect op MBO niveau echt iets voor jou. Bij Linnartz Opleidingengroep kun jij jouw gehele leertraject van deze beroepsopleiding Binnenhuisarchitectuur zelf indelen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een 1 jarige voltijd- of 2 jarige deeltijdopleiding, die overdag of ’s avonds te volgen is. Op die manier kun jij jouw tijd flexibel indelen, terwijl je ondertussen toch klassikaal lessen volgt. Als afgestudeerd interieurdesigner ben jij dé onmisbare schakel tussen de klant en de uitvoerder van het project.

Waarom kiezen voor een interieur en design opleiding op MBO niveau?

Richt jij je liever wat meer op interieur en design? Krijg jij er bijvoorbeeld echt een kick van om met weinig middelen toch iets heel moois te creëren? Echt sfeer te maken? En wil je meer leren over vormgeving, omdat je nog een echte beginner bent? De vakopleiding Interieurstyling is dan wellicht iets voor jou. Deze interieur en design opleiding op MBO niveau helpt jou te kijken naar de mogelijkheden met kleuren, materialen, stoffen, verlichting en accessoires. Ben je klaar met deze vakopleiding? Dan kun je er ook voor kiezen alsnog een vervolgopleiding te doen, bijvoorbeeld een beroepsopleiding binnenhuisarchitectuur.

Andere architect opleiding op MBO niveau volgen bij Linnartz Opleidingengroep?

Lijkt het jou wel wat om een architect opleiding op MBO niveau te volgen bij Linnartz Opleidingengroep? De keuze is zeer ruim, dus er is altijd wel een opleiding die aansluit bij jouw wensen en eisen én jou al eerder opgedane kennis. Een greep uit de architect opleidingen op MBO niveau die we bij Linnartz Opleidingengroep aanbieden:

Op onze overzichtelijke website kun je uiteraard per opleiding een complete beschrijving vinden van de opleiding. Zo staan de vakken, het aantal lessen, de lesduur en de opleidingslocatie altijd vermeld.

Contact opnemen met de studieadviseur

Wil je meer informatie over een architect opleiding, bijvoorbeeld over de beroepsopleiding binnenhuisarchitectuur op MBO niveau? Of wil je meer weten over de carrièreperspectieven? Bij Linnartz Opleidingengroep helpen wij je graag verder. In een oriënterend gesprek kunnen we bijvoorbeeld samen kijken of de opleiding echt bij je past én of je wellicht vrijstellingen krijgt omdat je eerder al vergelijkbare vakken hebt gevolgd. Contact opnemen met de studieadviseur is overigens geheel vrijblijvend én gratis. Dat zijn de voordelen van een specialist als Linnartz Opleidingengroep! Heb je vragen? Die kunnen wij ook snel telefonisch beantwoorden. Bel naar 024 – 322 97 16 en vertel ons wat jij nog graag zou willen weten.