Aan welke van de creatieve opleidingen op MBO of HBO niveau start jij binnenkort? En kies je uit een beroepsopleiding of een vakopleiding? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan bij Linnartz Opleidingengroep en leer wat bij jou past. Naast diverse creatieve opleidingen in de vorm van een beroeps- of vakopleiding op HBO of MBO niveau, kun je ook diverse workshops en trainingen volgen. Wanneer ga jij jouw creativiteit beproeven en kijken we welke opleiding bij je past?

Verschillende creatieve opleidingen op MBO of HBO niveau

Volg jij binnenkort een van de creatieve vakopleidingen op MBO of HBO niveau tot trendwatcher, PR of bouwkundige? Bij ons kan het allemaal. Het onderscheid wordt als volgt gemaakt:

  • Beroepsopleidingen
    Creatieve vol- of deeltijdopleidingen op MBO of HBO niveau waarbij gewerkt wordt met diverse modules.
  • Vakopleidingen
    Opleidingen die als vooropleiding dienen op een beroepsopleiding of wanneer je bijgeschoold moet worden in een bepaald vak onderdeel.

Heb je dus behoefte om je creativiteit verder te ontwikkelen of je voor te bereiden op een beroepsopleiding? Wij staan voor je klaar met de juiste creatieve opleidingen, geschikt voor zowel MBO als HBO niveau.

Maak een weloverwogen keuze met onze hulp

Het maken van een goede studiekeuze kan een lastige klus zijn. De hoeveelheid opleidingen en aanbieders maken dit niet makkelijker. Overweeg je te starten met een van onze creatieve HBO of MBO opleidingen? Kom dan langs voor een vrijblijvend studieadviesgesprek. Ook als je geen tijd hebt om in Nijmegen langs te komen, is dit mogelijk. Dan vindt het gesprek telefonisch plaats. Daarvoor of voor het maken van een afspraak bel je naar 024 – 322 97 16.