Laat je bijscholen bij de beste cursus interieurstyling in Nederland. Deze opleiding is bij Linnartz Opleidingengroep beschikbaar als dag- of avondopleiding op MBO niveau. Je moet uiteraard wel weten of dit de juiste opleiding voor jou is. Daarom bieden we je een vrijblijvend en persoonlijk gesprek aan bij onze opleidingsadviseur. Samen gaan jullie kijken naar jouw wensen en wat wij voor jou kunnen betekenen. En wie weet start jij binnenkort.

Volg de beste cursus voor interieurstyling

Tijdens deze cursus leer je te analyseren en goed te kijken naar je omgeving. Ook leer je met behulp van beperkte middelen een sfeer te creëren. Hierbij zijn geen ingrijpende verbouwingen nodig, maar dit doe je met behulp van:

  • Kleuren
  • Materialen
  • Stoffen
  • Verlichting
  • Accessoires

De cursus interieurstyling lijdt je op tot interieurstylist en niet interieurarchitect. Jij let bij de toepassing van materiaal meer op de uitstraling en gevoelswaarde. Je leert dus meer te oordelen vanuit beleving en emotie, wat ook veel terugkomt tijdens de lessen van interieurstyling.

Landelijk examen cursus interieurstyling

Het examen van de opleiding interieurstyling zal landelijk en onafhankelijk afgenomen worden. Het examenbureau Creatief Nivo verzorgt landelijk de examinering en diplomering. Meer info? Kijk op de website van het creatief nivo www.creatiefnivo.nl

Nieuw

Vanaf augustus 2019 is het ook mogelijk om deze cursus verkort te volgen. In 12 lessen gaan we aan de slag met alle aspecten van interieurstyling. Wil jij hier meer over weten? Bekijk dan de cursus interieurstyling verkort.

Zien we jou op de open dag?

Wil je graag meer leren over onze opleidingen en cursussen? Kom gerust langs tijdens de open dag in Nijmegen. Heb je liever een moment om een op een je vragen te stellen? Dan plan je een vrijblijvend en gratis adviesgesprek met een van onze studieadviseurs. Dit doe je door te bellen naar 024 – 322 97 16.