Kleine lesgroepen, een gericht vakkenpakket en lessen van docenten uit de praktijk, dat is waar je met een cursus webdesign verzekerd van bent. Bij Linnartz Opleidingengroep volg je voltijd of deeltijd een cursus en kies je uit MBO+ of HBO niveau. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Geef het aan tijdens het invullen van het inschrijfformulier.

Volg een cursus webdesign voltijd of deeltijd

Of je nu een cursus overdag of in de avond wilt volgen, beide zijn mogelijk tijdens een voltijd- of deeltijd traject. De cursussen zien er als volgt uit:

  • Deeltijdstudie: je volgt de cursus 1 dag per week van 9.30 tot ca. 17.00 uur
  • Voltijdstudie: je volgt de cursus 2 dagen per week van 9.30 tot ca. 17.00 uur

Een divers vakkenpakket

Van verkooptraining tot aan grafische visuele communicatie en van reclame en promotie tot aan e-business management, het vakkenpakket tijdens een cursus webdesign is zeer divers. Dankzij dit gevarieerde lesaanbod kun jij binnen no time aan de slag als webdesigner of webdeveloper.

Schrijf je direct in

Kun je niet wachten om te starten aan een cursus webdesign bij Linnartz Opleidingengroep? Schrijf je direct in via het online inschrijfformulier. Voor vragen over ons aanbod, de invulling van de cursus of overige vragen bereik je ons via 024 – 322 97 16.