Ben jij op zoek naar een deeltijd horeca hotel opleiding die goed te combineren is met je werk? Linnartz opleidingengroep biedt diverse horeca opleidingen aan die allemaal in deeltijd te volgen zijn.

Ook voor horeca medewerkers die willen groeien

Werk jij al in de horeca en wil jij doorgroeien binnen het bedrijf? Dan is het volgen van een deeltijd horeca hotel opleiding de eerste stap in de goede richting.

Kies uit verschillende deeltijd horeca hotel opleidingen

Voor welke deeltijd horeca opleiding je ook kiest, je volgt ze allemaal overdag of in de avond. Hierdoor combineer je de opleiding uitstekend met een baan. Je geeft je voorkeur eenvoudig aan tijdens het invullen van het online inschrijfformulier.

Bekijk onze deeltijd horeca hotel opleidingen.

Jouw situatie staat centraal tijdens een vrijblijvend studieadviesgesprek

Wij hechten er veel waarde aan dat jij de juiste studiekeuze maakt. Weet je niet zeker welke horeca opleiding het meest geschikt voor je is? Plan een gesprek in met onze studieadviseur. Tijdens dit gesprek brengen we jouw specifieke situatie in kaart en adviseren wij jou over de opleidingsmogelijkheden.

Praktijkgerichte lessen tijdens het volgen van een deeltijd horeca hotel opleiding

Onze lesprogramma’s en literatuur hebben wij zodanig gekozen dat deze naadloos aansluiten op de vraag vanuit het werkveld. Door onze praktijkgerichte lessen heb je een grotere kans om sneller aan een betaalde baan te komen, daarnaast kunnen wij je ondersteunen bij het vinden van een passende baan.

Plan een gesprek met een van de studieadviseurs

Wist je dat wij ook studieadvies bieden? Je wilt natuurlijk de juiste keuze maken uit ons brede aanbod aan horeca opleidingen. Wij adviseren je in welke opleiding aansluit bij je wensen en eventuele vooropleidingen. Interesse? Je plant eenvoudig een gesprek door te bellen.

Kom telefonisch met ons in contact

Of je nu vragen hebt over een van onze horeca cursussen, een gesprek wilt plannen met onze studieadviseur of overige vragen hebt. In alle gevallen staan we je graag te woord. Je bereikt ons door te bellen naar 024 – 322 97 16. Start jij binnenkort aan een van onze opleidingen?