Wil je een design en styling opleiding volgen op MBO niveau? Bekijk dan zeker eens de mogelijkheden van Linnartz Opleidingengroep. Hier tref je namelijk een tal van verschillende creatieve, zakelijke, communicatieve en administratieve opleidingen. Als opleidingsinstituut bieden wij de voordeligste en snelste vorm van studeren aan, waardoor jij binnen korte tijd jouw kennis kunt toepassen in de praktijk. Kun je niet meer wachten? Meld je dan snel aan voor de opleiding waar jij naar op zoek was.

Vind de geschikte design en styling opleiding op MBO niveau

Vind jij de interieursector ook zo interessant en kijk jij er naar uit om de vakkundige intermediair te zijn tussen de klant en de uitvoerder? Of merk jij in je omgeving dat beeldcultuur allesbepalend is en styling een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven is? Dan past een design en styling opleiding gegarandeerd bij jou. Bij Linnartz Opleidingengroep bieden wij onder andere de volgende design en styling opleidingen op MBO niveau aan:

Bij de beroepsopleidingen die worden aangeboden kun je kiezen tussen een voltijd of deeltijdopleiding. Daarin heb je ook nog de keuze uit een dag- of avond opleiding. Je bent ook verzekerd van een flexibele tijdsindeling en dat terwijl je altijd mondeling onderwijs krijgt van een docent met praktijkervaring.

Cursus Interieurstyling volgen? Dat kan!

Ben je al werkzaam in de creatieve sector en wil je je graag laten bijscholen op het gebied van styling? Dan is het mogelijk om bij Linnartz Opleidingen de vakopleiding, of cursus, Interieurstyling te volgen. Bij deze dag- of avondopleiding leer je met beperkte middelen een bepaalde sfeer te scheppen. Emotie en beleving zijn dan ook veelgebruikte begrippen binnen de cursus Interieurstyling.

Meld je vandaag nog aan!

Heb je interesse in het volgen van een design en styling opleiding op MBO niveau? Of wil je graag de cursus Interieurstyling volgen? Meld je vandaag nog aan via de website. Als je meer moeite hebt met het maken van een studiekeuze is een vrijblijvend gesprek met onze studieadviseur raadzaam. In dit informatieve gesprek worden aan de hand van jouw vooropleiding en interesses de mogelijkheden besproken. Voor het maken van een afspraak, het stellen van vragen of het opvragen van meer informatie bel je naar 024 – 322 97 16.