fbpx

Joke Beltman

Na vele jaren vind ik het grafisch ontwerpen nog steeds boeiend en leuk om te doen; ik doe dit voor een breed scala aan opdrachtgevers in Arnhem. Ik heb Grafische Vormgeving én Vrije Kunst gestudeerd aan de Akademie voor Beeldende Kunsten in Arnhem, nu Artez. Voor mij was dit een fantastische tijd met interessante opdrachten van inspirerende docenten.

Bij Linnartz kun je in korte tijd heel veel leren en jezelf daarmee ontwikkelen, doordat vakinformatie en kennis van programma’s gecomprimeerd worden aangeboden.

De groepen zijn altijd heel divers van samenstelling qua leeftijd en achtergrond. De studenten zijn gemotiveerd en inspireren elkaar. Ik vind het leuk daar deel van uit te maken, en ik probeer mijn studenten bij Linnartz op weg te helpen door goede voorbeelden te laten zien en uitdagende opdrachten en goede feedback te geven.

Tijdens de opleiding ontdek je je eigen kwaliteiten en hoe je ze in kunt zetten. Je bouwt met de praktijkgerichte opdrachten een portfolio op, dat je daarna kunt gebruiken om mee te solliciteren of opdrachten te werven. Het is hard werken, maar ik zie hoe blij studenten aan het eind van de cursus of opleiding zijn met hun portfolio en met wat ze hebben geleerd.

Het proces van je eigen ontwikkeling gaat natuurlijk eindeloos verder, ook na de opleiding. Hoe meer energie en aandacht je in je werk stopt, hoe beter je wordt!

Kom gewoon eens meedraaien tijdens een proefles, dan zie je het vanzelf.

Joke Beltman  |   grafisch ontwerp en taal
www.jokebeltman.nl
 

WhatsApp chat