Leer evenementen bedenken en organiseren bij een opleiding van een specialist. Linnartz Opleidingengroep bied je namelijk de beste opleidingen binnen deze branche. De evenementenwereld is de laatste jaren steeds groter geworden. Denk bijvoorbeeld aan het professionele niveau waarop beurzen georganiseerd worden. Jaarlijks vinden er in Nederland meer dan 3000 evenementen plaats. Tijdens de evenementen beroepsopleiding leer jij dan ook alles over verschillende soorten evenementen.

Ben betrokken bij de organisatie van diverse evenementen dankzij deze opleiding

Studeren is leuk, maar het moet je vooral handvaten geven voor de rest van je carrière. Als er zich iets onverwachts voordoet, weet jij door onze evenementen opleiding hoe je moet handelen. Deze bedrijfstak heeft jaarlijks een omzet die ver in de miljoenen gaat. Als eventmanager wil je dat mensen naar jouw evenement komen. Maar hoe ga je dat doen? En waar moet je op letten? Tijdens de evenementen opleiding leer je meer over:

  • Zakelijke bedrijfsevenementen (Business Events)
  • Sportevenementen (Sport Events)
  • Publieksevenementen (Public Events)

Bij elk van deze evenementen leer jij tijdens je opleiding hoe je innoveert en je onderscheidt van de concurrenten. Ben je afgestudeerd? Dan staan we klaar om je te begeleiden bij je zoektocht naar jouw droombaan.

Kies voor de eerste opleiding binnen deze branche

Wil je de opleiding vol- of liever deeltijd volgen? En op MBO of HBO niveau? Je bepaalt het bij ons zelf. Uiteraard willen wij je graag helpen bij deze keuze. Daarom is het mogelijk om gratis en vrijblijvend een adviesgesprek met een van onze studieadviseurs te plannen. Dit doe je door te bellen naar 024 – 322 97 16.