Op HBO niveau event management studeren doe je natuurlijk via Linnartz Opleidingengroep. Je deelt tijdens je studie flexibel je tijd in en krijgt les van ervaren praktijkdocenten. Gaat je voorkeur uit naar een 1-jarige of 2-jarige opleiding? Wij vertellen graag meer over de inhoud van beide trajecten als je contact met ons opneemt.

Een gevarieerd vakkenpakket tijdens de opleiding HBO event management

De eerste module heeft een duur van acht maanden, waarin een gevarieerd vakkenpakket aan bod komt. Denk hierbij aan lessen zoals organisatiekunde, personeelsbeleid, motivatietechnieken en telefonische verkoop. Heb je de eerste module succesvol behaald? In dat geval rond je de volgende acht maanden de tweede module af en kun jij aan de slag in de wereld van event management op HBO niveau.

Volg overdag of in de avond lessen

Uiteraard leer je het liefste wanneer het jou uitkomt. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom volg je de opleiding event management op HBO niveau overdag of in de avond en heb je de keuze uit een deeltijd- of voltijdopleiding. Hoe zie jij de invulling de opleiding graag voor je? Geef het aan in het online inschrijfformulier of tijdens een gesprek met een van onze medewerkers. Wij denken graag met je mee en zoeken naar de best mogelijke studieoplossing.

Ontvang vrijblijvend studieadvies

Natuurlijk wil je wel de juiste studiekeuze maken. Daarom brengen we graag jouw wensen in kaart en adviseren of een HBO event management opleiding daarop aansluit. Plan een gesprek in door te bellen naar 024 – 322 97 16. Studeer jij binnenkort HBO event management?