Een Event Management opleiding op HBO niveau volg je bij een erkend opleidingsinstituut als Linnartz Opleidingengroep. In een wereld waarin evenementen steeds groter, uitgebreider en professioneler worden, is er een ruime behoefte aan speciaal daarvoor opgeleide mensen. Een HBO diploma op het gebied van evenementen management geeft je dan ook de mogelijkheid te gaan werken in een innoverende en creatieve sector die elke dag anders is. Houd jij wel van die afwisseling? En wil jij écht wat nieuws leren? Dan is een Event Management opleiding op HBO niveau misschien wel iets voor jou!

Event management opleiding op HBO niveau: sta aan het hoofd van de leukste evenementen

Lijkt het je leuk zakelijke bedrijfsevenementen te organiseren? Word jij warm van sportevenementen? Of wil jij juist de leukste publieksevenementen, zoals grote festivals, organiseren? Met een opleiding Event Management op HBO niveau leg je de basis. Bij Linnartz Opleidingengroep kun je kiezen voor diverse beroepsopleidingen en vakopleidingen. Op het gebied van evenementen management op HBO niveau kun je bijvoorbeeld de beroepsopleiding ‘Evenementen (Event) Management’ volgen. Voeg je daarbij extra vakken toe aan het standaard vakkenpakket, dan krijg je een erkend HBO diploma van Linnartz Opleidingengroep. Liever een vakopleiding volgen? Dan kun je kiezen voor de opleiding ‘Evenementenorganisatie’. Een opleiding van Linnartz Opleidingengroep kun je overigens geheel naar eigen idee indelen, wat betekent dat je zowel kunt kiezen voor een 1 jarige als een 2 jarige opleiding.

Het toekomstperspectief van de eventmanager

Heb jij een Event Management opleiding op HBO niveau gevolgd bij Linnartz Opleidingengroep? Dan ben je klaar voor de praktijk. Zo kun je als afgestudeerd eventmanager aan de slag met de werkelijke organisatie van evenementen en congressen. Verantwoordelijkheid en flexibiliteit staan daarbij voorop. Je bent sterk op het gebied van communicatie en planning en weet hoe je aan de slag gaat met PR en reclame. Wil jij dat ook? Of wil je juist eerst met de studieadviseur spreken omdat je twijfelt of een opleiding op het gebied van evenementen management op HBO niveau helemaal bij jou past? Neem dan eens contact op via 024 – 322 97 16 en maak een afspraak!