Altijd al student willen zijn op een grafische school? Dit kan bij Linnartz Opleidingengroep. Wij bieden een 1 jarige voltijdopleiding of een 2 jarige deeltijdopleiding aan. De deeltijdopleiding volg je overdag of in de avond. Het is dus mogelijk om een je tijd heel flexibel in te delen. En toch volg je wel mondeling onderwijs van een ervaren praktijkdocent. Steeds meer bedrijven en instanties hebben interesse in de vormgeving van hun producten of diensten. Wordt hier onderdeel van door te starten aan de grafische school.

Dit is waarom je kiest voor de opleiding op een grafische school

Is het altijd al jouw droom geweest om betrokken te zijn bij het ontwerpen van de huisstijl van een merk of de formats van websites? Dit en meer leer je op onze grafische school. Het lespakket is verspreid over diverse media. Ook de gedrukte reclame-uitingen komen aan bod. Zo leer je het ontwerpen en vormgeven van boeken en tijdschriften, maar ook van kranten, gidsen, folders en posters. Ben jij binnenkort nauw betrokken bij de conceptontwikkeling van complete huisstijlen van bedrijven? Kom langs voor een vrijblijvend gesprek op de grafische school.

Jouw inspanningen worden beloond

Heb jij een opleiding op onze grafische school gevolgd en ben je geslaagd? Wij belonen jouw inspanningen met een gratis service. Jij krijgt persoonlijke coaching bij het vinden van jouw droombaan. Wij zetten ons maximaal voor je in en gebruiken ook ons netwerk dat we de afgelopen 80 jaar hebben opgebouwd. Heb je nog vragen over ons aanbod? Neem contact met ons op via 024 – 322 97 16.