Wil jij graag een HBO vormgeving opleiding doen omdat je in de toekomst wilt gaan werken als grafisch ontwerper? Bij Linnartz Opleidingengroep is het mogelijk. Met een complete opleiding van Linnartz Opleidingengroep op het gebied van vormgeving op HBO niveau, word jij helemaal klaargestoomd voor het werken in de praktijk als grafisch ontwerper. Voordeel van onze opleidingen is dat je het helemaal op je eigen tempo kunt doen. Wil jij een voltijdopleiding volgen? Of een deeltijdopleiding? En wil je overdag lessen volgen, of toch liever ’s avonds? Bij Linnartz Opleidingengroep kan het allemaal.

HBO vormgeving: kies voor de opleiding die bij jou past

Het allerbelangrijkste van een nieuwe studie kiezen is dat die helemaal bij jou past. Daarom bieden we bij Linnartz Opleidingengroep verschillende opleidingen op het gebied van HBO vormgeving aan. Zo kun jij bekijken welke specialisatie het meest aansluit bij jouw wensen en eisen. Zo kun je onder andere kiezen uit de volgende opleidingen omtrent vormgeving op HBO niveau:

Wil je wat uitleg over de opleidingen en vakken ontvangen voordat je begint? Bijvoorbeeld over jouw toekomstperspectief als grafisch ontwerper na een HBO opleiding? Dan kun je op onze uitgebreide website alle informatie vinden, maar je kunt ook een afspraak maken met de studieadviseur. Die helpt je graag een juiste keuze te maken.

Meld je direct aan!

Met een opleiding van Linnartz Opleidingengroep deel jij flexibel je tijd in, terwijl je toch leert van de meest ervaren docenten in het vakgebied. Een opleiding HBO vormgeving én aan het werk als grafisch ontwerper: lijkt dat jou wel wat? Dan kun je je gemakkelijk direct aanmelden. Heb je vragen? Dan kun je natuurlijk ook eerst even telefonisch contact met ons opnemen, via 024 – 322 97 16.