Voor het volgen van een interieur en design opleiding deel- of voltijd kun je terecht bij Linnartz Opleidingengroep. Wij bieden namelijk een tal van beroepsopleidingen en vakopleidingen aan, zodat jij gegarandeerd de passende studierichting vindt. Met het volgen van een interieur en design opleiding, of cursus, stoom jij jezelf klaar voor een toekomst in de creatieve sector.

Interieur en design opleiding: kies jij voor deel- of voltijd?

Vind jij een duurzaam wooncomfort belangrijk? Denk jij bij het zien van een specifiek interieur ook aan emotie en het creëren van sfeer? Of ben jij continu bezig met het realiseren van beelden die een bepaalde groep mensen aanspreken? In die gevallen is een interieur en design opleiding of cursus, deel- of voltijd, bij Linnartz Opleidingengroep iets voor jou. Bij een voltijd interieur en design opleiding volg je 2 dagen per week lessen en bij een deeltijd opleiding volg je 1 dag per week lessen. Bij Linnartz Opleidingengroep tref je onder andere de volgende beroepsopleidingen:

Daarnaast zijn er een aantal vakopleidingen die je kunt volgen, zoals Interieurstyling, Binnenhuisarchitectuur en Productstyling & Vormgeving. Een vakopleiding is een specifiek vakonderdeel dat je kunt volgen. Je kunt dit als toevoeging zien op je beroepsopleiding, maar je kunt er ook voor kiezen om meerdere vakopleidingen te volgen.

De voordelen van een cursus interieur en design bij Linnartz Opleidingengroep

Kies jij voor een deel- of voltijd interieur en design opleiding bij Linnartz Opleidingengroep? Dan maak je een uitstekende keuze, want je profiteert van diverse voordelen. Zo kun jij flexibel je tijd indelen, terwijl je toch te allen tijde mondelinge lessen volgt van een docent met praktische ervaring. De meeste opleidingen zijn modulair opgebouwd waardoor het mogelijk is om modules te combineren met modules van andere opleidingen. Daarnaast behalen de lesblokken van circa 2 uur een hoger rendement uit de lestijd dan lesblokken van 50 minuten. Bovendien vallen de opleidingen van Linnartz Opleidingengroep buiten het leenstelsel, waardoor je geen studieschuld zult opbouwen.

Voor welke interieur en design opleiding kies jij?

Weet jij al voor welke studierichting je kiest? Nee? Ga dan vrijblijvend in gesprek met de studieadviseur van Linnartz Opleidingengroep. In een gesprek kunnen we vaststellen welke interieur en design opleiding, of cursus, bij jou past. Uiteraard houden we hierbij rekening met je interesses en vooropleiding. Voor het maken van een afspraak bel je naar 024 – 322 97 16. Vanzelfsprekend ben je van harte welkom om ons te contacteren wanneer je vragen hebt of meer informatie wenst over een specifieke opleiding.