Een interieurarchitect of interieurontwerper opleiding volgen? Dat kan bij Linnartz Opleidingengroep. Wij zijn dé specialist in het aanbieden van diverse soorten creatieve, zakelijke, communicatieve en administratieve beroepsopleidingen, vakopleidingen en cursussen. Omdat wij een erkende instelling zijn (we beschikken over het NRTO-keurmerk), weet je bij ons zeker dat je kwalitatief hoogwaardig en professioneel onderwijs krijgt aangeboden. Alle opleidingen die wij aanbieden, zo ook de opleiding tot interieurarchitect of interieurontwerper, kenmerken zich dan ook door een zeer uitgebreide dienstverlening, een professionele omgang met studenten en een goede deskundigheid van docenten. Volg jij al een opleiding bij Linnartz Opleidingengroep? Schrijf je snel in en wie weet zit jij binnenkort weer in de schoolbanken!

Interieurarchitect of interieurontwerper opleiding: deel jouw opleiding helemaal zelf in

Een opleiding tot interieurarchitect of interieurontwerper volgen bij Linnartz Opleidingengroep heeft verschillende voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een opleiding op MBO niveau, maar kun je ook een opleiding op HBO niveau volgen. Daarnaast kun je de opleiding helemaal naar eigen idee indelen. Wil jij graag in 1 jaar afstuderen? Dan volg je de opleiding gewoon in voltijd. Heb je liever wat minder contacturen, zodat je het wat rustiger aan kunt doen? Dan kun je kiezen voor een 2 jarige deeltijdopleiding. Zo kun je jouw tijd helemaal flexibel indelen, zonder dat je daarmee inlevert op de kwaliteit van het onderwijs. Je volgt namelijk nog steeds lessen van ervaren vakdocenten. Lijkt een interieurarchitect of interieurontwerper opleiding je iets voor jou? Kies dan bijvoorbeeld voor:

Bekijk de studiegids van Linnartz Opleidingengroep en bepaal je keuze

Een studiekeuze is vaak best een ingewikkelde keuze. Gelukkig helpen wij van Linnartz Opleidingengroep je graag met het maken van een goede keuze. Zo kan een gesprek met de studieadviseur je heel veel duidelijkheid bieden. Samen praat je over jouw wensen en eisen, maar ook over jouw verwachtingen van een opleiding. De studieadviseur kan je dan voorzien van een professioneel advies. Wil jij graag studeren? Schrijf je direct in of informeer via 024 – 322 97 16 naar de mogelijkheden.