In de gids van Linnartz Opleidingengroep kies je uit verschillende korte opleidingen op MBO niveau. Ideaal als je meer kennis op wilt doen over een specifiek onderwerp. Of juist een korte omscholing zoekt. Jij bepaalt het studietempo en daarom zijn de lesmomenten flexibel. Zo rond je een van onze korte MBO opleidingen af wanneer jij hier klaar voor bent. Ideaal toch? Wanneer kom jij langs voor een gesprek?

Welke van onze korte opleidingen voor MBO past bij jou?

Wil je graag een verkorte opleiding volgen van MBO niveau? Dan zit je bij ons goed. Ons aanbod is verdeeld in drie categorieën:

Op elk van deze korte opleidingen op MBO niveau zorgen we dat jij op een verantwoorde manier en in een ongedwongen sfeer je diploma haalt. Zo deel jij je tijd flexibel in en kies je of je een vol- of deeltijdopleiding volgt. Bovendien stel jij zelf je 1 jarige opleiding samen. Kies uit een extra vakopleiding of vul het aan met diverse vakken.

Kom langs voor een vrijblijvend gesprek

Met onze kennis en ervaring voorzien we jou van advies bij het maken van de juiste studiekeuze. Dit is mogelijk tijdens een vrijblijvend gesprek met een van onze studieadviseurs. Deze plan je door contact op te nemen via 024 – 322 97 16. Uiteraard zijn wij via dit nummer bereikbaar voor eventuele vragen.