Voor korte, 1 jarige, opleidingen kun je uitstekend terecht bij Linnartz Opleidingengroep. Het volgen van een 1 jarige opleiding biedt de uitkomst wanneer je extra kennis wilt opdoen over een bepaald onderwerp. Hierbij bepaal jij het studietempo en rond jij de opleiding af wanneer je er klaar voor bent. Meld je via de website aan voor een van de korte opleidingen Linnartz Opleidingengroep.

Korte, 1 jarige, opleidingen volgen bij Linnartz Opleidingengroep

Heb je besloten om een 1 jarige opleiding te volgen bij een erkend opleidingsinstituut? Dan heb je bij Linnartz Opleidingengroep de keuze uit veel opleidingen die onderverdeeld zijn in:

Wij doen ons uiterste best om studenten in korte tijd, op een verantwoorde manier en in een ongedwongen sfeer hun diploma te laten halen. Om dit te bewerkstelligen zijn studenten vrij in het samenstellen van hun 1 jarige opleiding. Zo kun je bij 1 jarige opleidingen ervoor kiezen om een beroepsopleiding te volgen met een extra vakopleiding of kies voor een volledige beroepsopleiding met minimaal 6 vakken. Bovendien deel jij de tijd flexibel in, waarbij je toch altijd mondeling onderwijs volgt onder leiding van een ervaren praktijkdocent en heb je de keuze uit een vol- of deeltijd opleiding.

Ook voor een korte cursus

Nieuw. Vanaf nu bied linnartz ook een aantal zeer korte creatieve basiscursussen aan.

Bespreek je studiekeuze met onze studieadviseur

Bij Linnartz Opleidingengroep hebben we de juiste kennis en ervaring in huis om jou te adviseren omtrent het maken van de juiste studiekeuze. In een vrijblijvend gesprek bespreek je samen met onze studieadviseur de mogelijkheden voor het volgen van een korte, 1 jarige, opleiding. Daarbij wordt uiteraard rekening gehouden met jouw vooropleiding, maar ook met je persoonlijke interesses. Ook bieden wij de mogelijkheid tot het volgen van een proefles van een opleiding waar je interesse in hebt. Via 024 – 322 97 16 maak je een afspraak, stel je je vragen of verkrijg je meer informatie over Linnartz Opleidingengroep.