Wil jij in Amsterdam een opleiding gaan volgen? Linnartz Opleidingengroep biedt verschillende opleidingen in Amsterdam aan. De lessen worden verzorgt in een karakteristiek pand in hartje centrum. Kies je voor een korte vakopleiding of wil je toch een deeltijd of voltijd beroepsopleiding op mbo of hbo niv. volgen. Dit is allemaal mogelijk.

In Amsterdam een ontwerpopleiding volgen?: diverse mogelijkheden bij Linnartz Opleidingengroep

Linnartz biedt diverse ontwerp opleiding aan. Allemaal in modules te volgen. Zo kun jij je eigen studiedruk bepalen. Werk jij naast de opleiding? Onderstaande opleidingen zijn allemaal in deeltijd of voltijd te volgen.

Iedere beroepsopleiding is modulair opgebouwd en neemt een specifiek aantal maanden in beslag. Kies jij voor een vol- of deeltijdopleiding? Bij een voltijdstudie ga je 2 dagen per week naar school en bij een deeltijdstudie volg je 1 dag per week lessen.

Ook voor het volgen van een vakopleiding

Naast dat je bij Linnartz Opleidingengroep beroepsopleidingen kunt volgen, kun je ook kiezen voor een vakopleiding. Dit is met name interessant als vooropleiding op een beroepsopleiding, maar is ook zeker de moeite waard wanneer je meer kennis wilt vergaren over een specifiek vak onderdeel. Hierbij kun je denken aan interieurontwerp, etalage/interieurstyling of Grafische visuele communicatie.

Hulp nodig bij het maken van een studiekeuze?

Bij Linnartz Opleidingengroep vinden wij het belangrijk dat jij de goede studierichting kiest. Daarom helpen wij je graag in de vorm van een vrijblijvend (telefonisch) gesprek. In dit gesprek bespreken we welke creatieve opleiding past bij jou en is het mogelijk om een proefles te volgen. Neem contact met ons op via 024 – 322 97 16 voor het maken van een afspraak met onze studieadviseur. Bij vragen of voor meer informatie zijn wij uiteraard ook bereikbaar.