Welke management opleiding wil je graag in Nijmegen volgen? Bij Linnartz Opleidingengroep worden namelijk verschillende opleidingen aangeboden als het aankomt op management. De keuze is aan jou of je een vol- of deeltijdopleiding volgt op MBO of HBO niveau. De opleidingen zijn modulair opgebouwd waardoor het mogelijk is om modules van andere opleidingen te combineren. Op die manier stel jij je een management opleiding zelf samen.

Management opleiding volgen in Nijmegen: diverse mogelijkheden bij Linnartz Opleidingengroep

Wil jij graag de verantwoordelijke zijn? Ben jij altijd degene die graag wil leidinggeven? Dan zijn een van de management opleidingen, die Linnartz Opleidingengroep aanbiedt, geschikt voor jou. Je kunt onder andere kiezen uit de volgende beroepsopleidingen:

Iedere beroepsopleiding is modulair opgebouwd en neemt een specifiek aantal maanden in beslag. Kies jij voor een vol- of deeltijdopleiding? Bij een voltijdstudie ga je 2 dagen per week naar school en bij een deeltijdstudie volg je 1 dag per week lessen.

Ook voor het volgen van een vakopleiding

Naast dat je bij Linnartz Opleidingengroep beroepsopleidingen kunt volgen, kun je ook kiezen voor een vakopleiding. Dit is met name interessant als vooropleiding op een beroepsopleiding, maar is ook zeker de moeite waard wanneer je meer kennis wilt vergaren over een specifiek vak onderdeel.

Geïnteresseerd in een korte vakopleiding? Kijk eens bij de opleiding Middle management

Hulp nodig bij het maken van een studiekeuze?

Bij Linnartz Opleidingengroep vinden wij het belangrijk dat jij de goede studierichting kiest. Daarom helpen wij je graag in de vorm van een vrijblijvend (telefonisch) gesprek. In dit gesprek bespreken we welke management opleiding past bij jou en is het mogelijk om een proefles te volgen. Neem contact met ons op via 024 – 322 97 16 voor het maken van een afspraak met onze studieadviseur. Bij vragen of voor meer informatie zijn wij uiteraard ook bereikbaar