Wil je gaan starten aan een marketing A opleiding? Doe dit dan bij Linnartz Opleidingengroep. Wij bekijken samen wat het beste bij je past. Wat is jouw leertempo, ga je voltijd of juist deeltijd studeren en doe je dit in 1 of 2 jaar? Met al deze vragen gaan we aan de slag zodat jij volledig achter je keuze staat. Ga je vervolgens beginnen met je marketing A opleiding? Dan is het zelfs mogelijk om te bepalen hoe het lespakket eruitziet. Dit bespreken we graag met je tijdens een vrijblijvend gesprek. Wanneer maken we kennis?

Volg de marketing A opleiding bij een erkende instelling

De marketing A opleiding is opgesteld door het Nederlands Instituut voor Marketing. Zij ondersteunen marketeers tijdens hun loopbaan bij de professionele en persoonlijke ontwikkeling. Door deze opleiding af te ronden laat je zien dat je een erkend niveau beheerst. De marketingkennis die je ontwikkelt tijdens de opleiding garandeert continuïteit in de manier waarop je denkt in je verdere carrière. Na het volgen van de marketing A opleiding:

  • Beheer je de belangrijkste begrippen, wetenschap en tools uit de marketingbranche
  • Ben je in staat om technieken van het marketingproces toe te passen op verschillende situaties
  • Ben je in staat beleidsvoorbereidende werkzaamheden voor te bereiden

Heb je het examen van de marketing A opleiding niet gehaald? Dan zorgen wij dat je kosteloos de benodigde lessen ter voorbereiding van het volgende examen kunt volgen.

Wij helpen je graag verder

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bel gerust 024 – 322 97 16 om meer te leren over ons. Wij nodigen je graag uit voor een vrijblijvend adviesgesprek over de mogelijkheden. Deze plan je door het voorgaande nummer te bellen. Bekijk ook eens onze andere opleidingen.