Een marketing opleiding op HBO niveau volgen in je eigen tempo? Dat kan bij Linnartz Opleidingengroep. Wij bieden namelijk de mogelijkheid je opleiding in een 1 jarige voltijdopleiding of een 2 jarige deeltijdopleiding te volgen. Dat alles zonder dat je inlevert op de kwaliteit van het onderwijs. Wij zien er namelijk op toe dat je uitsluitend les krijgt van ervaren docenten en dat lessen op een professionele manier worden verzorgd. Zo waarborgen wij ons NRTO-keurmerk te allen tijde. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje op onze uitgebreide website.

Marketing opleiding op HBO niveau: de verschillende opties van Linnartz Opleidingengroep

Bij Linnartz Opleidingengroep kun je verschillende opleidingen op HBO niveau volgen op het gebied van marketing, waaronder:

Welke marketing opleiding op HBO niveau het beste bij jou past, hangt volledig af van jouw wensen, eisen en voorkeuren omtrent de opleiding. Voor advies daarover kun je contact opnemen met de studieadviseur. Die kijkt graag met je mee naar de eerder opgedane kennis en de match van jouw karakter met de opleiding.

Meer informatie over de opleidingen van Linnartz Opleidingengroep

Ben jij altijd op de hoogte van de nieuwe, internationale trends en ontwikkelingen? En zoek je afwisseling in communicatie en het ontwikkelen van nieuwe strategieën? Dan is een marketing opleiding op HBO niveau echt iets voor jou. Vragen? Voor meer informatie bel je gewoon even naar het volgende telefoonnummer: 024 – 322 97 16. Uiteraard kun jij je ook direct aanmelden voor een opleiding.

Meer opleidingen:

Sales opleiding | Beroepsopleidingen