Welke ontwerp opleiding in deeltijd wil je graag volgen? Bij Linnartz Opleidingengroep worden namelijk verschillende opleidingen aangeboden als het aankomt op ontwerpen. De keuze is aan jou of je een vol- of deeltijdopleiding volgt op MBO of HBO niveau. De studies zijn modulair opgebouwd waardoor het mogelijk is om je eigen studietempo te bepalen.

Ontwerp opleiding deeltijd: diverse mogelijkheden bij Linnartz Opleidingengroep

Wil jij graag ontwerper worden en zoek jij een deeltijd opleiding? Dan zijn de praktijkgerichte creatieve beroepsopleidingen van Linnartz echt iets voor jou. Linnartz Opleidingengroep biedt in diverse richtingen ontwerp opleidingen in deeltijd aan. Je kunt onder andere kiezen voor de volgende beroepsopleidingen:

Iedere beroepsopleiding is modulair opgebouwd en neemt een specifiek aantal maanden in beslag. Kies jij voor een  deeltijdopleiding? Bij een deeltijdstudie volg je 1 dag per week lessen en zal je ca. 10 uur aan huiswerk per week hebben.

Ook voor het volgen van een vakopleiding

Naast dat je bij Linnartz Opleidingengroep beroepsopleidingen kunt volgen, kun je ook kiezen voor een vakopleiding. Dit is met name interessant als vooropleiding op een beroepsopleiding, maar is ook zeker de moeite waard wanneer je meer kennis wilt vergaren over een specifiek vakonderdeel.

Hulp nodig bij het maken van een studiekeuze?

Bij Linnartz Opleidingengroep vinden wij het belangrijk dat jij de goede studierichting kiest. Daarom helpen wij je graag in de vorm van een vrijblijvend (telefonisch) gesprek. In dit gesprek bespreken we welke ontwerp opleiding bij jou past en is het mogelijk om een proefles te volgen. Neem contact met ons op via 024 – 322 97 16 voor het maken van een afspraak met onze studieadviseur. Bij vragen of voor meer informatie zijn wij uiteraard ook bereikbaar.