Ben jij geïnteresseerd in een opleiding boekhouden? Je Praktijkdiploma Boekhouden (PDB) kun je halen bij Linnartz Opleidingengroep. Wij zijn een erkende opleidingsspecialist die verschillende opleidingen in verschillende vakgebieden aanbiedt door heel Nederland. Wij zijn flexibel en professioneel. Dat is ook de reden dat jij je tijd flexibel kunt indelen, bijvoorbeeld door te kiezen uit een voltijdopleiding of een deeltijdopleiding. Lijkt dat jou wel wat? Neem eens een kijkje op onze website om alles te lezen over onze opleidingen.

Opleiding boekhouden volgen? Haal je Praktijkdiploma Boekhouden (PDB) snel bij Linnartz Opleidingengroep

Met een Praktijkdiploma Boekhouden (PDB) kun je direct aan de slag als assistent boekhouder of administrateur. Omdat er veel belangstelling is vanuit diverse instellingen en bedrijven, is een opleiding boekhouden iets dat jou altijd wat zal opleveren! In de opleiding, die doorgaans 12 maanden duurt, leer je alles op het gebied van boekhoudkunde, rekenkunde en financiële administratie. Zo kun jij na je afstuderen direct gaan meedraaien in de praktijk. Liever een spoedcursus boekhouden volgen? Dat kan ook. Bij Linnartz Opleidingengroep heb je ook de mogelijkheid de opleiding boekhouden in slechts 8 maanden af te sluiten met een Praktijkdiploma Boekhouden (PDB).

Basiskennis boekhouden

Wil jij een opleiding tot boekhouder volgen? Maar beschik je nog niet over de juiste basiskennis. Geen probleem! Dan volg je bij Linnartz Opleidingengroep gewoon de cursus Basiskennis Boekhouden. Rond je deze cursus af, dan kun je instromen naar de opleiding Praktijkdiploma Boekhouden (PDB).

Landelijk examen

De examens van Basiskennis boekhouden (BKB) en Praktijkdiploma boekhouden(PDB) worden landelijk door de Nederlandse associatie voor examinering afgenomen. Meer info over de examens kun je nalezen op www.associatie.nl

Meer weten? De studieadviseur legt het je graag uit in een vrijblijvend gesprek. Via het telefoonnummer 024 – 322 97 16 maak je direct een afspraak.