Welke opleiding Communicatie in nijmegen wil je graag volgen? Bij Linnartz Opleidingengroep worden namelijk verschillende opleidingen aangeboden als het aankomt op communicatie. De keuze is aan jou of je een vol- of deeltijdopleiding volgt op MBO of HBO niveau. De opleidingen zijn modulair opgebouwd waardoor het mogelijk is om modules van andere opleidingen te combineren. Op die manier stel jij je opleiding Communicatie zelf samen.

Studie Communicatie: diverse mogelijkheden bij Linnartz Opleidingengroep Nijmegen

Wil jij graag de verantwoordelijke zijn voor de communicatie binnen een organisatie? Ben jij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent social media? Of ben jij bekend met het ontwikkelen van een strategisch beleid omtrent communicatie en multimedia? Dan zijn een van de studies Communicatie, die Linnartz Opleidingengroep in nijmegen aanbiedt, geschikt voor jou. Je kunt onder andere kiezen voor de volgende beroepsopleidingen:

Iedere beroepsopleiding is modulair opgebouwd en neemt een specifiek aantal maanden in beslag. Kies jij voor een vol- of deeltijdopleiding? Bij een voltijdstudie ga je 2 dagen per week naar school en bij een deeltijdstudie volg je 1 dag per week lessen.

Ook voor het volgen van een vakopleiding

Naast dat je bij Linnartz Opleidingengroep beroepsopleidingen kunt volgen, kun je ook kiezen voor een korte vakopleiding. Dit is met name interessant als vooropleiding op een beroepsopleiding, maar is ook zeker de moeite waard wanneer je meer kennis wilt vergaren over een specifiek vakonderdeel.

Hulp nodig bij het maken van een studiekeuze?

Bij Linnartz Opleidingengroep vinden wij het belangrijk dat jij de goede studierichting kiest. Daarom helpen wij je graag in de vorm van een vrijblijvend (telefonisch) gesprek. In dit gesprek bespreken we welke opleiding Communicatie past bij jou en is het mogelijk om een proefles te volgen. Neem contact met ons op via 024 – 322 97 16 voor het maken van een afspraak met onze studieadviseur. Bij vragen of voor meer informatie zijn wij uiteraard ook bereikbaar.