Door de opleiding Event Management te volgen, organiseer jij moeiteloos verschillende evenementen. Denk hierbij aan zakelijke bedrijfsevenementen, sportevenementen en publieksevenementen. Bij Linnartz Opleidingengroep volg je een gevarieerd lesaanbod en krijg je les van docenten uit de praktijk.

Tijdens jouw opleiding volg je verschillende vakken op het gebied van evenementen

Van planning tot aan logistiek en van klachtbehandeling tot aan verkoopkunde. Tijdens onze opleiding leer je alles om evenementen goed te laten verlopen. Tijdens de module heb je een dag of twee avonden per week les. Voorbeelden van vakken die aan bod komen:

  • Entertainment
  • Personeelsbeleid
  • Telefonische verkoop

Rond de opleiding op HBO niveau af

Naast dat je onze opleiding op het gebied van evenementen op MBO niveau af kunt ronden, bieden wij een aantal extra vakken waardoor het diploma ook op HBO niveau behaald kan worden. De HBO module neemt acht maanden in beslag, waarbij je een dag of twee avonden acht uur per week les hebt.

Ontvang studieadvies van een van onze adviseurs

Natuurlijk wil je wel weten of onze opleiding op het gebied van het organiseren van evenementen perfect op jouw interessegebied aansluit. Daarom plannen wij graag een persoonlijk studieadviesgesprek met je in. Je bereikt ons door te bellen naar 024 – 322 97 16.