Wil jij een eigen bedrijf in de horeca starten? Dan is het SVH diploma Sociale Hygiene onmisbaar.

Deze opleiding kun je in Nijmegen klassikaal als dag of avondopleiding volgen bij Linnartz opleidingengroep. Tijdens de lessen gaan met de literatuur van de SVH aan de slag om het examen SVH sociale hygiëne te behalen.

Behaal je Sociale Hygiëne (SVH)  bij Linnartz Opleidingengroep

Wil jij graag de verantwoordelijke zijn binnen een horeca bedrijf? Dan is de SVH opleiding Sociale Hygiëne, die Linnartz Opleidingengroep aanbiedt, geschikt voor jou. Wil jij juist verder leren? Dan kun je ook kiezen voor een van onze praktijkgerichte horeca beroepsopleidingen:

Iedere beroepsopleiding is modulair opgebouwd en neemt een specifiek aantal maanden in beslag. Kies jij voor een vol- of deeltijdopleiding? Bij een voltijdstudie ga je 2 dagen per week naar school en bij een deeltijdstudie volg je 1 dag per week lessen.

Ook voor het volgen van een vakopleiding

Naast dat je bij Linnartz Opleidingengroep beroepsopleidingen kunt volgen, kun je ook kiezen voor een vakopleiding. Dit is met name interessant als vooropleiding op een beroepsopleiding, maar is ook zeker de moeite waard wanneer je meer kennis wilt vergaren over een specifiek vakonderdeel.

Hulp nodig bij het maken van een studiekeuze?

Bij Linnartz Opleidingengroep vinden wij het belangrijk dat jij de goede studierichting kiest. Daarom helpen wij je graag in de vorm van een vrijblijvend (telefonisch) gesprek. In dit gesprek bespreken we welke horeca studie past bij jou. Neem contact met ons op via 024 – 322 97 16 voor het maken van een afspraak met onze studieadviseur. Bij vragen of voor meer informatie zijn wij uiteraard ook bereikbaar.