fbpx

Beroepsopleiding: Visual Merchandising

Beroepsopleiding: Visual Merchandising.

MBO+ niveau-4 en/of HBO niveau.

Beroepsopleiding: Visual Merchandising
Lijkt het werk als Etaleur of Eventstylist(e) echt iets voor u, dan kan u ervoor kiezen een visual merchandiser opleiding te volgen bij Linnartz Beroepsopleidingen. Creatief en afwisselend: dát is een Etaleur opleiding (Visual Merchandiser) van Linnartz.

Een zeer creatief en afwisselend beroep dat nooit stil staat is het vak etaleren en stylist(e) van bijvoorbeeld beurspresentaties. Met een opleiding tot etaleur of eventstylist(e) kan u uw creativiteit dan ook echt laten zien.
Zowel zelfstandige winkeliers alsook de grote winkelketens laten hun etalages & winkels styleren en decoreren door professioneel opgeleide etaleurs. Mensen die dit vak uitoefenen zullen trendgevoelig, communicatief en creatief moeten zijn. Ook bij beurspresentaties is een goed doordacht concept van groot belang.

In deze opleiding tot Visual Merchandiser, ook wel etaleur of eventstylist(e) genoemd, wordt onder andere aandacht geschonken aan het inrichten van etalages, het decoreren van etalages, de winkelstyling, winkelinrichting en eventstyling.

Beroepsopleiding: Visual Merchandising

Heeft u deze opleiding gevolgd dan kan u als zelfstandig vormgever of als adviseur een etalage maken, een evenement zoals op beurzen vormgeven en een winkel inrichten.
Omdat veel etaleurs en eventstylisten als freelancer / ZZPer werken, zitten in deze opleiding ook vakken zoals Reclame & Promotie Management. In deze branche staat de factor tijd ook voor geld.  Je zult een snelle creativiteitsontwikkeling doormaken.

Het volgen van een merchandiser pleiding heeft verschillende voordelen. Zo kan u uw tijd flexibel indelen en toch klassikaal onderwijs van praktijkdocenten met uitegbreide practische ervaring volgen.

Examen
Bij de creatieve vakken onwikkeld u een eigen portfolio welke onderdeel uitmaakt van uw Linnartz examens.
In het vak Reclame & Promotie Management ontwikkeld u een scriptie van een door u in overleg met uw docent te kiezen product / fabrikant & marketingaanpak. Deze scriptie is tevens onderdeel van uw praktijkexamen.

Het officiële Creatief Nivo diploma
Na het behalen van alle vakken wordt het overkoepelend diploma “Etaleur/ Eventstylist (Titel: GCP®-E)” door het Creatief Nivo behaald. Meer info? klik hier

Vragen
Bij vragen of nadere informatie verzoek wij u contact op te nemen met onze Office Desk:
Beroepsopleiding: Visual MerchandisingMail        info@linnartz
Centraal 024 322 9716
Jessica    0646 428 341
Myon      0642 849 910.

Extra
Linnartz voordeel: Heeft u minimaal 80% van de lessen gevolgd en bent u niet geslaagd, dan kan u kosteloos de benodigde lessen volgen ter voorbereiding op het volgende examen.
Linnartz vindt het belangrijk dat u een goede studiekeuze maakt, daarom kan u altijd een gratis en vrijblijvend informatief gesprek aanvragen met onze studieadviseur. U kan ook een gratis proefles bijwonen.

Opleidingsplaats: Nijmegen.
Geef op uw aanmeldingsformulier duidelijk aan wat eventueel uw eerste en tweede keuze is.

Differentieel voordeel van deze modulaire vakopleiding is dat u veel flexibeler uw tijd kan indelen, terwijl u toch klassikaal onderwijs volgt onder leiding van ervaren praktijkdocenten.

Module-1 Visual Merchandising.

Alle vakken zijn ook individueel te volgen. Informeer naar de kosten.

Module-1 Visual Merchandising.
Beroepsopleiding: Visual Merchandising

 • Etalage- & Eventstyling (diploma)
  Vakken: etalage- en eventstyling, planning, positionering, context bepaling, verlichtingstechnieken, dessin, materiaalkennis, en -keuze.
  1x per week 2 uur les. Studieduur circa 4 maanden.
 • Interieurstyling (diploma)
  Vakken: kleur, vormgeving, materiaalkeuze, ontwerptrends en interieurstyling, moodboards
  maken, sfeer bepalen.
  1x per week 2 uur les. Studieduur circa 4 maanden.
 • Basis VectorWorks Digitaal Ontwerpen (diploma)
  Dit tekenprogramma combineert CAD, grafiek en geavanceerd 2D en 3D in één programma, waarmee men zowel strakke als vrije vormen snel kan tekenen en aanpassen. Elke vorm, zowel open als gesloten, kan gevuld worden met kleuren, arceringen of specifieke afbeeldingen. Door de ondersteuning van alle voorkomende grafische formaten zoals EPS en JPG is dit programma makkelijk uitwisselbaar met andere grafische (AutoCad) programma’s.U leert in deze basisopleiding met VectorWorks vrije schetsstijlen direct om te zetten in harde lijntekeningen in perspectief. In 2 dimensionaal worden vaak objecten getekend zoals een trap, raamkozijn of deur, het gehele interieurontwerp wordt vaak in 3 dimensionaal uitgevoerd.Van deze digitale tekenopleiding mag je verwachten dat u op eenvoudige wijze een schets, 2D en 3D tekening kunt maken. Er wordt aandacht besteed aan de ontwerpfase, functionaliteit, opbouw van de perspectieftekeningen.
  1x per week 2 uur les. Studieduur circa 4 maanden.

Module-1 duurt circa 4 maanden, 1 dag of 2 avonden per week in totaal 6 uur les.

Module-2 Visual Merchandising.

Alle vakken zijn ook individueel te volgen. Informeer naar de kosten.

Module-2 Visual Merchandising.

 • Styling Design & Kleurenleer (diploma)
  Vakken: kleurenleer, kleurenanalyses, kleurtype, en -vormgeving en toepassing bijvoorbeeld bij interieurs.
  1x per week 2 uur les, studieduur circa 5 maanden.
 • ADOBE basis: Indesign, Photoshop & Illustrator (diploma)
  Vakken: lay-out opmaak, indesign interface, grafische vormgeving, workflow opzet, selecteren, transformeren, illustrator en photoshop gebruik etc.
  1x per week 2 uur les. Studieduur circa 3 maanden.
  Voor deze opleiding betaald u een studenten ADOBE licentiefee van circa € 20,- per maand.
 • Reclame en Promotie (diploma)
  Vakken: copywriting, mediakeuze en -beleid, positionering, financiële budgettering, productmarketing, reclamestrategie en -planning en persoonlijke en zakelijke presenatie als zelfstandig adviseur/adviseuze.
  1x per week 2 uur les. Studieduur circa 3 maanden.
  Als rode draad in deze opleiding maakt u een Plan van Aanpak (scriptie) van een door u te kiezen bedrijfspresentatie.

Module-2 gaat circa 5 maanden duren, 1 dag  6 uur les of 2 avonden per week in totaal 6 uur les.

HBO Module-3 Visual Merchandising.

Alle vakken zijn ook individueel te volgen. Informeer naar de kosten.

HBO Module-3 Visual Merchandising.

 • Productstyling & Vormgeving (diploma)
  Vakken: toekomstperspectief, context bepalen, productstyling, foodstyling, modestyling etc. prognoses maken, diverse stylingtechnieken en stylingprincipes.
  Lesduur: 1x per week 2 uur les. Studieduur circa 6 maanden.
 • Kunst en Cultuur geschiedenis (diploma)
  Vakken: architectuur van gebouwen en tuinen, geschiedenis van materialen, cultuur, styling en design.
  Aantal lessen 1x per week 2 uur. Studieduur circa 4 maanden.
 • VectorWorks Professional (Advanced) (diploma)
  Vakken: Advanced VectorWorks betreft de verdere diepgang in de mogelijkheden van het programma, geavanceerd 2D en 3D tekenen, vrije schetsstijlen omzetten in harde lijntekeningen, ontwerpfase, functionaliteit, opbouw en design, video presentaties.
  Aantal lessen 1x per week 2 uur les. Studieduur circa 3 maanden.

De HBO module zal circa 4 maanden in beslag nemen, 1 dag of 2 avonden per week 6 uur les.

De voordelen van deze beroepsopleiding tot etaleur/eventstylist(e) (visual merchandiser).
Kies je voor deze etaleur & eventstylist(e) (visual merchandiser) opleiding van Linnartz, dan kies je voor de kortste opleiding van Nederland.
Dat heeft diverse voordelen. Zo bent u snel afgestudeerd, maar is er geen sprake van verlaging van het niveau en de kwaliteit van de opleiding. Daarnaast volgt u lesblokken van 2 uur per vak. Op deze manier haal je een hoger rendement uit je lestijd en wordt de opleidingsduur verkort.

Extra
Nog een bijkomend voordeel is dat wanneer u minimaal 80% van de lessen heeft gevolgd en u toch niet geslaagd bent, kan u kosteloos de benodigde lessen volgen ter voorbereiding op het volgende examen.

Past de opleiding bij jou?
Natuurlijk is het allerbelangrijkste voor u als student om te weten of de opleiding tot etaleur, eventstylist(e) of visual merchandiser wel echt bij u past. Daar helpen wij u graag bij. Door in contact te komen met toekomstige studenten en gesprekken te voeren, vormen wij ons een beeld over u als student en kunnen we samen met u bekijken of de opleiding aansluit bij uw wensen.

En mogelijk heeft u, op basis van uw vooropleiding recht op vrijstelling voor een bepaald vak. Een vrijblijvend gesprek met onze studieadviseur duurt circa één uur.

U kan ook een terugbel- of videocallafspraak maken. Dit gesprek zal ongeveer een half uur duren. U kan ook een proefles volgen.

Afspraak maken voor nader overleg?
Mail        info@linnartz.nl
Centraal 024 322 9716
Jessica    0646 428 341
Myon       0642 849 910.

Tenslotte
Zie ook de belangrijke informatie omtrent vol- en deeltijdopleidingen en de studiekostenverlaging onder de button ‘aftrek studiekosten’ op deze website.

Deze beroepsopleiding volgen? Bij het aanmelden kan u tevens uw voorkeuren aangeven.

Beroepsopleiding: Visual Merchandising.

Doelgroep

Communicatief en creatief ingestelde mensen, winkeliers, etaleurs of mensen die van Virtual Merchandising hun beroep willen maken.

Vooropleiding

Middelbaar werk- en denkniveau.

Talent

Commercieel, communicatief, creatief, ondernemend.

Aanvang opleiding

Januari, maart, mei en september en november in Nijmegen.

Opleidingsduur

Module-1 circa 6 maanden.
Module-2 circa 5 maanden.
HBO module circa 8 maanden.

Huiswerktijd

Voor module-1 en 2 beide circa 6-8 uur per week.
De studietijd is mede afhankelijk van je (digitale) tekenervaring.

Examen

De individuele examens worden afgenomen medio mei/juni of medio december/januari.
Na het halen van deze 6 onafhankelijke deelexamens wordt het overkoepelende Creatief-Nivo diploma: “Etaleur/Eventstylist(e)” op MBO+ niveau-4 uitgereikt.

Ook kun je jezelf in het register GCP®-E inschrijven. Studenten die dit diploma op HBO niveau uitgereikt willen krijgen, kunnen nog de HBO vakken volgen zie kopje HBO-niveau.

Groepsgrootte

Maximaal 6 deelnemers per groep.

Beroepsopleiding: Visual Merchandising

Collegegeld

Module-1: € 2.995,- of 2 termijnen van € 1.520,-.
Module-2: € 2.845,- of 2 termijnen van € 1.440,-.
HBO module: € 3.075,- of 2 termijnen van € 1.550,-.

Zie voor belastingaftrek/studiekostenverlaging de button aftrek studiekosten.

Boekengeld

Module-1: circa € 201,23 inclusief tekenset materiaal.
Module-2: circa € 160,-.
HBO module: circa € 200,-.

Examengeld

Module-1: circa € 780,-.
Module-2: circa € 580,-.
HBO module: circa € 655,-.

Het examengeld wordt individueel per examen betaald.

Beroepsopleiding: Visual Merchandising.

Gerelateerde opleidingen

Als deze opleiding je interesseert dan ben je wellicht ook geïnteresseerd in de volgende alternatieven:

Beroepsopleiding: Stylist(e)
Beroepsopleiding: Verkoopstylist(e)

 

  Beroepsopleiding: Visual Merchandising

  Startdata module-1 of module2.

  Januari, maart, mei, september en november in Nijmegen.

  Het lesrooster wordt aan de hand van de inschrijvingen gemaakt. Tijdens het inschrijven kunt u uw eigen voorkeuren aangeven. Zo is het mogelijk om aan te geven op welke dag(en) u de opleiding niet kunt volgen, of u de opleiding in deeltijd of voltijd wenst te volgen en of dit een dag of avondopleiding moet zijn.

  Schrijf nu in
  Opleiding
  Lesdag
  Lestijden
  Startdatum
  Duur
  Schrijf nu in
  • Etaleur/Eventst. 1
  • Dinsdag
  • 09.30u - 17.00u
  • 19/03/19
  • 8 maanden

  Niveau

  MBO+ niveau-4 / HBO niveau.

  Vooropleiding

  Middelbaar werk- en denkniveau.

  Aanvang opleiding

  Januari, maart, mei, september en november in Nijmegen.

  Opleidingsduur

  Module 1 circa 6 maanden. Module 2 circa 5 maanden. HBO module-3 circa 8 maanden.

  Groepsgrootte

  Maximaal 6 deelnemers per groep.

  Voltijd/Deeltijd

  Dag- of avondopleiding.

  • Kleine lesgroepen
  • Docenten uit de praktijk
  • Gericht vakkenpakket

  Beroepsopleiding: Visual Merchandising.

  MBO+ niveau-4 en/of HBO niveau.

  Beroepsopleiding: Visual Merchandising
  Lijkt het werk als Etaleur of Eventstylist(e) echt iets voor u, dan kan u ervoor kiezen een visual merchandiser opleiding te volgen bij Linnartz Beroepsopleidingen. Creatief en afwisselend: dát is een Etaleur opleiding (Visual Merchandiser) van Linnartz.

  Een zeer creatief en afwisselend beroep dat nooit stil staat is het vak etaleren en stylist(e) van bijvoorbeeld beurspresentaties. Met een opleiding tot etaleur of eventstylist(e) kan u uw creativiteit dan ook echt laten zien.
  Zowel zelfstandige winkeliers alsook de grote winkelketens laten hun etalages & winkels styleren en decoreren door professioneel opgeleide etaleurs. Mensen die dit vak uitoefenen zullen trendgevoelig, communicatief en creatief moeten zijn. Ook bij beurspresentaties is een goed doordacht concept van groot belang.

  In deze opleiding tot Visual Merchandiser, ook wel etaleur of eventstylist(e) genoemd, wordt onder andere aandacht geschonken aan het inrichten van etalages, het decoreren van etalages, de winkelstyling, winkelinrichting en eventstyling.

  Beroepsopleiding: Visual Merchandising

  Heeft u deze opleiding gevolgd dan kan u als zelfstandig vormgever of als adviseur een etalage maken, een evenement zoals op beurzen vormgeven en een winkel inrichten.
  Omdat veel etaleurs en eventstylisten als freelancer / ZZPer werken, zitten in deze opleiding ook vakken zoals Reclame & Promotie Management. In deze branche staat de factor tijd ook voor geld.  Je zult een snelle creativiteitsontwikkeling doormaken.

  Het volgen van een merchandiser pleiding heeft verschillende voordelen. Zo kan u uw tijd flexibel indelen en toch klassikaal onderwijs van praktijkdocenten met uitegbreide practische ervaring volgen.

  Examen
  Bij de creatieve vakken onwikkeld u een eigen portfolio welke onderdeel uitmaakt van uw Linnartz examens.
  In het vak Reclame & Promotie Management ontwikkeld u een scriptie van een door u in overleg met uw docent te kiezen product / fabrikant & marketingaanpak. Deze scriptie is tevens onderdeel van uw praktijkexamen.

  Het officiële Creatief Nivo diploma
  Na het behalen van alle vakken wordt het overkoepelend diploma “Etaleur/ Eventstylist (Titel: GCP®-E)” door het Creatief Nivo behaald. Meer info? klik hier

  Vragen
  Bij vragen of nadere informatie verzoek wij u contact op te nemen met onze Office Desk:
  Beroepsopleiding: Visual MerchandisingMail        info@linnartz
  Centraal 024 322 9716
  Jessica    0646 428 341
  Myon      0642 849 910.

  Extra
  Linnartz voordeel: Heeft u minimaal 80% van de lessen gevolgd en bent u niet geslaagd, dan kan u kosteloos de benodigde lessen volgen ter voorbereiding op het volgende examen.
  Linnartz vindt het belangrijk dat u een goede studiekeuze maakt, daarom kan u altijd een gratis en vrijblijvend informatief gesprek aanvragen met onze studieadviseur. U kan ook een gratis proefles bijwonen.

  Opleidingsplaats: Nijmegen.
  Geef op uw aanmeldingsformulier duidelijk aan wat eventueel uw eerste en tweede keuze is.

  Differentieel voordeel van deze modulaire vakopleiding is dat u veel flexibeler uw tijd kan indelen, terwijl u toch klassikaal onderwijs volgt onder leiding van ervaren praktijkdocenten.

  Module-1 Visual Merchandising.

  Alle vakken zijn ook individueel te volgen. Informeer naar de kosten.

  Module-1 Visual Merchandising.
  Beroepsopleiding: Visual Merchandising

  • Etalage- & Eventstyling (diploma)
   Vakken: etalage- en eventstyling, planning, positionering, context bepaling, verlichtingstechnieken, dessin, materiaalkennis, en -keuze.
   1x per week 2 uur les. Studieduur circa 4 maanden.
  • Interieurstyling (diploma)
   Vakken: kleur, vormgeving, materiaalkeuze, ontwerptrends en interieurstyling, moodboards
   maken, sfeer bepalen.
   1x per week 2 uur les. Studieduur circa 4 maanden.
  • Basis VectorWorks Digitaal Ontwerpen (diploma)
   Dit tekenprogramma combineert CAD, grafiek en geavanceerd 2D en 3D in één programma, waarmee men zowel strakke als vrije vormen snel kan tekenen en aanpassen. Elke vorm, zowel open als gesloten, kan gevuld worden met kleuren, arceringen of specifieke afbeeldingen. Door de ondersteuning van alle voorkomende grafische formaten zoals EPS en JPG is dit programma makkelijk uitwisselbaar met andere grafische (AutoCad) programma’s.U leert in deze basisopleiding met VectorWorks vrije schetsstijlen direct om te zetten in harde lijntekeningen in perspectief. In 2 dimensionaal worden vaak objecten getekend zoals een trap, raamkozijn of deur, het gehele interieurontwerp wordt vaak in 3 dimensionaal uitgevoerd.Van deze digitale tekenopleiding mag je verwachten dat u op eenvoudige wijze een schets, 2D en 3D tekening kunt maken. Er wordt aandacht besteed aan de ontwerpfase, functionaliteit, opbouw van de perspectieftekeningen.
   1x per week 2 uur les. Studieduur circa 4 maanden.

  Module-1 duurt circa 4 maanden, 1 dag of 2 avonden per week in totaal 6 uur les.

  Module-2 Visual Merchandising.

  Alle vakken zijn ook individueel te volgen. Informeer naar de kosten.

  Module-2 Visual Merchandising.

  • Styling Design & Kleurenleer (diploma)
   Vakken: kleurenleer, kleurenanalyses, kleurtype, en -vormgeving en toepassing bijvoorbeeld bij interieurs.
   1x per week 2 uur les, studieduur circa 5 maanden.
  • ADOBE basis: Indesign, Photoshop & Illustrator (diploma)
   Vakken: lay-out opmaak, indesign interface, grafische vormgeving, workflow opzet, selecteren, transformeren, illustrator en photoshop gebruik etc.
   1x per week 2 uur les. Studieduur circa 3 maanden.
   Voor deze opleiding betaald u een studenten ADOBE licentiefee van circa € 20,- per maand.
  • Reclame en Promotie (diploma)
   Vakken: copywriting, mediakeuze en -beleid, positionering, financiële budgettering, productmarketing, reclamestrategie en -planning en persoonlijke en zakelijke presenatie als zelfstandig adviseur/adviseuze.
   1x per week 2 uur les. Studieduur circa 3 maanden.
   Als rode draad in deze opleiding maakt u een Plan van Aanpak (scriptie) van een door u te kiezen bedrijfspresentatie.

  Module-2 gaat circa 5 maanden duren, 1 dag  6 uur les of 2 avonden per week in totaal 6 uur les.

  HBO Module-3 Visual Merchandising.

  Alle vakken zijn ook individueel te volgen. Informeer naar de kosten.

  HBO Module-3 Visual Merchandising.

  • Productstyling & Vormgeving (diploma)
   Vakken: toekomstperspectief, context bepalen, productstyling, foodstyling, modestyling etc. prognoses maken, diverse stylingtechnieken en stylingprincipes.
   Lesduur: 1x per week 2 uur les. Studieduur circa 6 maanden.
  • Kunst en Cultuur geschiedenis (diploma)
   Vakken: architectuur van gebouwen en tuinen, geschiedenis van materialen, cultuur, styling en design.
   Aantal lessen 1x per week 2 uur. Studieduur circa 4 maanden.
  • VectorWorks Professional (Advanced) (diploma)
   Vakken: Advanced VectorWorks betreft de verdere diepgang in de mogelijkheden van het programma, geavanceerd 2D en 3D tekenen, vrije schetsstijlen omzetten in harde lijntekeningen, ontwerpfase, functionaliteit, opbouw en design, video presentaties.
   Aantal lessen 1x per week 2 uur les. Studieduur circa 3 maanden.

  De HBO module zal circa 4 maanden in beslag nemen, 1 dag of 2 avonden per week 6 uur les.

  De voordelen van deze beroepsopleiding tot etaleur/eventstylist(e) (visual merchandiser).
  Kies je voor deze etaleur & eventstylist(e) (visual merchandiser) opleiding van Linnartz, dan kies je voor de kortste opleiding van Nederland.
  Dat heeft diverse voordelen. Zo bent u snel afgestudeerd, maar is er geen sprake van verlaging van het niveau en de kwaliteit van de opleiding. Daarnaast volgt u lesblokken van 2 uur per vak. Op deze manier haal je een hoger rendement uit je lestijd en wordt de opleidingsduur verkort.

  Extra
  Nog een bijkomend voordeel is dat wanneer u minimaal 80% van de lessen heeft gevolgd en u toch niet geslaagd bent, kan u kosteloos de benodigde lessen volgen ter voorbereiding op het volgende examen.

  Past de opleiding bij jou?
  Natuurlijk is het allerbelangrijkste voor u als student om te weten of de opleiding tot etaleur, eventstylist(e) of visual merchandiser wel echt bij u past. Daar helpen wij u graag bij. Door in contact te komen met toekomstige studenten en gesprekken te voeren, vormen wij ons een beeld over u als student en kunnen we samen met u bekijken of de opleiding aansluit bij uw wensen.

  En mogelijk heeft u, op basis van uw vooropleiding recht op vrijstelling voor een bepaald vak. Een vrijblijvend gesprek met onze studieadviseur duurt circa één uur.

  U kan ook een terugbel- of videocallafspraak maken. Dit gesprek zal ongeveer een half uur duren. U kan ook een proefles volgen.

  Afspraak maken voor nader overleg?
  Mail        info@linnartz.nl
  Centraal 024 322 9716
  Jessica    0646 428 341
  Myon       0642 849 910.

  Tenslotte
  Zie ook de belangrijke informatie omtrent vol- en deeltijdopleidingen en de studiekostenverlaging onder de button ‘aftrek studiekosten’ op deze website.

  Deze beroepsopleiding volgen? Bij het aanmelden kan u tevens uw voorkeuren aangeven.

  Beroepsopleiding: Visual Merchandising.

  Doelgroep

  Communicatief en creatief ingestelde mensen, winkeliers, etaleurs of mensen die van Virtual Merchandising hun beroep willen maken.

  Vooropleiding

  Middelbaar werk- en denkniveau.

  Talent

  Commercieel, communicatief, creatief, ondernemend.

  Aanvang opleiding

  Januari, maart, mei en september en november in Nijmegen.

  Opleidingsduur

  Module-1 circa 6 maanden.
  Module-2 circa 5 maanden.
  HBO module circa 8 maanden.

  Huiswerktijd

  Voor module-1 en 2 beide circa 6-8 uur per week.
  De studietijd is mede afhankelijk van je (digitale) tekenervaring.

  Examen

  De individuele examens worden afgenomen medio mei/juni of medio december/januari.
  Na het halen van deze 6 onafhankelijke deelexamens wordt het overkoepelende Creatief-Nivo diploma: “Etaleur/Eventstylist(e)” op MBO+ niveau-4 uitgereikt.

  Ook kun je jezelf in het register GCP®-E inschrijven. Studenten die dit diploma op HBO niveau uitgereikt willen krijgen, kunnen nog de HBO vakken volgen zie kopje HBO-niveau.

  Groepsgrootte

  Maximaal 6 deelnemers per groep.

  Beroepsopleiding: Visual Merchandising

  Collegegeld

  Module-1: € 2.995,- of 2 termijnen van € 1.520,-.
  Module-2: € 2.845,- of 2 termijnen van € 1.440,-.
  HBO module: € 3.075,- of 2 termijnen van € 1.550,-.

  Zie voor belastingaftrek/studiekostenverlaging de button aftrek studiekosten.

  Boekengeld

  Module-1: circa € 201,23 inclusief tekenset materiaal.
  Module-2: circa € 160,-.
  HBO module: circa € 200,-.

  Examengeld

  Module-1: circa € 780,-.
  Module-2: circa € 580,-.
  HBO module: circa € 655,-.

  Het examengeld wordt individueel per examen betaald.

  Beroepsopleiding: Visual Merchandising.

  Gerelateerde opleidingen

  Als deze opleiding je interesseert dan ben je wellicht ook geïnteresseerd in de volgende alternatieven:

  Beroepsopleiding: Stylist(e)
  Beroepsopleiding: Verkoopstylist(e)

   

   Beroepsopleiding: Visual Merchandising

   Startdata module-1 of module2.

   Januari, maart, mei, september en november in Nijmegen.

   Het lesrooster wordt aan de hand van de inschrijvingen gemaakt. Tijdens het inschrijven kunt u uw eigen voorkeuren aangeven. Zo is het mogelijk om aan te geven op welke dag(en) u de opleiding niet kunt volgen, of u de opleiding in deeltijd of voltijd wenst te volgen en of dit een dag of avondopleiding moet zijn.

   Schrijf nu in
   Opleiding
   Lesdag
   Lestijden
   Startdatum
   Duur
   Schrijf nu in
   • Etaleur/Eventst. 1
   • Dinsdag
   • 09.30u - 17.00u
   • 19/03/19
   • 8 maanden