Dag- of avondopleiding MBO+ niveau-4.
Deze praktijk vakopleiding is speciaal voor diegenen die een café of restaurant of soortgelijk bedrijf willen beginnen of reeds daarin werkzaam zijn in het restaurant of hotel, en gedegen vakkennis willen opdoen. Na het behalen van dit diploma kan u zich professioneel presenteren als gastvrouw of gastheer.
In een sollicitatieprocedure heeft u altijd een voorsprong met dit vakdiploma.
Deze vakopleiding omvat de volgende vakken:
- menuleer/voedingsleer/warenkennis;
- drankenkennis (wijn);
- keukentheorie;
- serveren;
- sociale hygiëne: HACCP hygiënecode.
Tijdens de cursus zal niet alleen aandacht worden besteed aan de theorie; ook de interessante horecapraktijk zal worden behandeld. Naast het feit dat u tijdens de cursus iets te proeven krijgt, zullen wij voor je een bezoek aan een bierbrouwerij en wijnproducent organiseren.
Aangezien wij met kleine groepen werken tot maximaal 8 personen, garanderen wij ukwaliteitsonderwijs met een hoog percentage geslaagden. Zzie ook de Horeca Hotel Management opleiding als alternatief van de Middelbare Hotel School.
Mensen die een eigen restaurant willen gaan exploiteren moeten evenals in het cafébedrijf in bezit zijn van het certificaat Sociale Hygiëne en vakkennis hebben.
Vragen
Heeft u nog vragen of wilt u nadere informatie neem dan contact op met onze Office Desk:
Mail info@linnartz.nl
Centraal 024 322 9716
Jessica 0646 428 341
Myon 0642 849 910.
Extra
Linnartz voordeel: Heeft u minimaal 80% van de lessen gevolgd en bent u niet geslaagd, dan kan u kosteloos de benodigde lessen volgen ter voorbereiding op het volgende examen.
Linnartz vindt het belangrijk dat u een goede studiekeuze maakt, daarom kan u altijd een gratis en vrijblijvend informatief gesprek aanvragen met onze studieadviseur. U kan ook een gratis proefles bijwonen.
Opleidingsplaats: Nijmegen.
Geef op uw aanmeldingsformulier duidelijk aan wat eventueel uw eerste en tweede keuze is.
Differentieel voordeel van deze modulaire vakopleiding is dat u veel flexibeler uw tijd kan indelen, terwijl u toch klassikaal onderwijs volgt onder leiding van ervaren praktijkdocenten.
Module-1: Café Restaurant Medewerker
Deze vakopleiding bevat de volgende onderwerpen:
Organisatie van Café, restaurant & hotel, omgaan met lastige klanten, alles over bediening en houding/gedrag, wetgeving rondom horeca, menuleer/voedingsleer/warenkennis, drankenkennis o.a. wijnen, keukentheorie, serveren.
1x per week 2 uur les, studieduur circa 3 maanden.
Moudule-2: Sociale Hygiëne
Deze vakopleiding bevat de volgende onderwerpen:
Sociale Hygiëne, omgaan met gasten, regelhandhaving & gedrag, gesprekstechnieken, omgang met alcohol, drugs & tabak, iets over gokken en veiligheidsvoorschriften.
1x per week 2 uur les, studieduur circa 3 maanden.