Vakopleiding: Restaurant

Vakopleiding: Restaurant

(dag- of avondopleiding MBO niveau)

Naast onze zeer succesvolle cursus Vakbekwaamheid Café bieden wij je ook een vervolgcursus, nl: Vakbekwaamheid Restaurant aan.

Deze cursus is speciaal voor diegenen die een restaurant of soortgelijk bedrijf willen beginnen of reeds werkzaam zijn in het restaurant of hotel, en gedegen vakkennis willen opdoen. Na het behalen van dit diploma kun je jezelf professioneel presenteren als gastvrouw of gastheer. In een sollicitatieprocedure heb je altijd een voorsprong met dit vakdiploma Restaurant.

Deze vakopleiding omvat de volgende vakken:

  • menuleer/voedingsleer/warenkennis;
  • drankenkennis (wijn);
  • keukentheorie;
  • serveren;
  • HACCP hygiënecode.

Tijdens de cursus zal niet alleen aandacht worden besteed aan de theorie; ook de interessante horecapraktijk zal worden behandeld. Naast het feit dat je tijdens de cursus iets te proeven krijgt, zullen wij voor je een bezoek aan een bierbrouwerij organiseren.

Aangezien wij met kleine groepen werken tot ongeveer 20 personen, garanderen wij je kwaliteitsonderwijs met een hoog percentage geslaagden (zie ook de Horeca Hotel Management opleiding als alternatief van de Middelbare Hotel School, zie inhoudsopgave).

Mensen die een eigen restaurant willen gaan exploiteren moeten evenals in het cafébedrijf in bezit zijn van het certificaat Sociale Hygiëne en vakkennis hebben.

Differentieel voordeel: Heb je minimaal 80% van de lessen gevolgd en ben je niet geslaagd, dan kun je kosteloos de benodigde lessen volgen ter voorbereiding op het volgende examen.

Wil je van de HORECA je beroep maken?

Kijk dan in deze studiegids (zie de inhoudsopgave) bij de beroepsopleidingen:
– Horeca Hotel Management;
– Hospitality Management;
-Sommelier Gastronoom;
– Wijnproducent(e).

* Wij vinden het belangrijk dat je een goede studiekeuze maakt, daarom kun je altijd een gratis en vrijblijvend informatief gesprek aanvragen met een studieadviseur. Wij kunnen je ook een proefles aanbieden.

Vakopleiding: Restaurant

Doelgroep

toekomstig professionele restaurateurs of mensen die vakbekwaam in het restaurantbedrijf willen (gaan) werken.

Vooropleiding

minimaal de module sociale hygiëne/cafédiploma of studerende hiervoor.

Talent

communicatief, goede sociale vaardigheden, commercieel, dienstverlenend ingesteld.

Aanvang opleiding

september/oktober en februari/maart in Nijmegen, als dag- of avondopleiding. Je kunt nog inschrijven!

Opleidingsduur

ca. 4 maanden. De lessen worden 1x per week 2 uur gegeven, overdag of 's avonds.

Studietijd

ca. 2 uur per week. De geadviseerde huiswerktijd is mede afhankelijk van je vooropleiding en talent.

Examen

Deze officiële examens voor de modules worden volgens het meerkeuzevragensysteem (80 multiple-choice vragen) afgenomen. Dit Linnartz Restaurantexamen wordt meerdere malen per jaar waaronder in januari en in juni afgenomen.

Groepsgrootte

minimaal 8, maximaal ca. 20 personen

Vakopleiding: Restaurant

Collegegeld

€ 595,- excl. boeken.

Boekengeld

ca. € 90,- inclusief examentraining.

Examengeld

ca. € 195,-

Vakopleiding: Restaurant

Het lesrooster wordt aan de hand van de inschrijvingen gemaakt. Tijdens het inschrijven kunt u uw eigen voorkeuren aangeven. Zo is het mogelijk om aan te geven op welke dag(en) u de opleiding niet kunt volgen en of dit een dag of avondopleiding moet zijn. Binnenkort zal hier het lesrooster vermeld gaan worden.

Mochten er vragen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Niveau

MBO niveau

Vooropleiding

minimaal de module sociale hygiëne/cafédiploma of studerende hiervoor.

Aanvang opleiding

september/oktober en februari/maart in Nijmegen.

Opleidingsduur

ca. 4 maanden.

Groepsgrootte

minimaal 8, maximaal ca. 20 personen

Examen

Dit Linnartz Restaurantexamen wordt meerdere malen per jaar waaronder in januari en in juni afgenomen.

  • Kleine lesgroepen
  • Docenten uit de praktijk
  • Lesmateriaal altijd up tot date

Vakopleiding: Restaurant

(dag- of avondopleiding MBO niveau)

Naast onze zeer succesvolle cursus Vakbekwaamheid Café bieden wij je ook een vervolgcursus, nl: Vakbekwaamheid Restaurant aan.

Deze cursus is speciaal voor diegenen die een restaurant of soortgelijk bedrijf willen beginnen of reeds werkzaam zijn in het restaurant of hotel, en gedegen vakkennis willen opdoen. Na het behalen van dit diploma kun je jezelf professioneel presenteren als gastvrouw of gastheer. In een sollicitatieprocedure heb je altijd een voorsprong met dit vakdiploma Restaurant.

Deze vakopleiding omvat de volgende vakken:

  • menuleer/voedingsleer/warenkennis;
  • drankenkennis (wijn);
  • keukentheorie;
  • serveren;
  • HACCP hygiënecode.

Tijdens de cursus zal niet alleen aandacht worden besteed aan de theorie; ook de interessante horecapraktijk zal worden behandeld. Naast het feit dat je tijdens de cursus iets te proeven krijgt, zullen wij voor je een bezoek aan een bierbrouwerij organiseren.

Aangezien wij met kleine groepen werken tot ongeveer 20 personen, garanderen wij je kwaliteitsonderwijs met een hoog percentage geslaagden (zie ook de Horeca Hotel Management opleiding als alternatief van de Middelbare Hotel School, zie inhoudsopgave).

Mensen die een eigen restaurant willen gaan exploiteren moeten evenals in het cafébedrijf in bezit zijn van het certificaat Sociale Hygiëne en vakkennis hebben.

Differentieel voordeel: Heb je minimaal 80% van de lessen gevolgd en ben je niet geslaagd, dan kun je kosteloos de benodigde lessen volgen ter voorbereiding op het volgende examen.

Wil je van de HORECA je beroep maken?

Kijk dan in deze studiegids (zie de inhoudsopgave) bij de beroepsopleidingen:
– Horeca Hotel Management;
– Hospitality Management;
-Sommelier Gastronoom;
– Wijnproducent(e).

* Wij vinden het belangrijk dat je een goede studiekeuze maakt, daarom kun je altijd een gratis en vrijblijvend informatief gesprek aanvragen met een studieadviseur. Wij kunnen je ook een proefles aanbieden.

Vakopleiding: Restaurant

Doelgroep

toekomstig professionele restaurateurs of mensen die vakbekwaam in het restaurantbedrijf willen (gaan) werken.

Vooropleiding

minimaal de module sociale hygiëne/cafédiploma of studerende hiervoor.

Talent

communicatief, goede sociale vaardigheden, commercieel, dienstverlenend ingesteld.

Aanvang opleiding

september/oktober en februari/maart in Nijmegen, als dag- of avondopleiding. Je kunt nog inschrijven!

Opleidingsduur

ca. 4 maanden. De lessen worden 1x per week 2 uur gegeven, overdag of 's avonds.

Studietijd

ca. 2 uur per week. De geadviseerde huiswerktijd is mede afhankelijk van je vooropleiding en talent.

Examen

Deze officiële examens voor de modules worden volgens het meerkeuzevragensysteem (80 multiple-choice vragen) afgenomen. Dit Linnartz Restaurantexamen wordt meerdere malen per jaar waaronder in januari en in juni afgenomen.

Groepsgrootte

minimaal 8, maximaal ca. 20 personen

Vakopleiding: Restaurant

Collegegeld

€ 595,- excl. boeken.

Boekengeld

ca. € 90,- inclusief examentraining.

Examengeld

ca. € 195,-

Vakopleiding: Restaurant

Het lesrooster wordt aan de hand van de inschrijvingen gemaakt. Tijdens het inschrijven kunt u uw eigen voorkeuren aangeven. Zo is het mogelijk om aan te geven op welke dag(en) u de opleiding niet kunt volgen en of dit een dag of avondopleiding moet zijn. Binnenkort zal hier het lesrooster vermeld gaan worden.

Mochten er vragen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Administratieve Beroepsopleidingen, Talen & Cursussen

Zakelijke, Communicatieve Beroepsopleidingen & Cursussen

Creatieve

Beroepsopleidingen & Cursussen

WhatsApp chat