Met onze professionele sales & accountancy opleiding van Linnartz Opleidingengroep ontwikkel jij je kennis en kwaliteiten op het gebied van sales op hoog niveau. Helemaal op jouw eigen niveau en op jouw eigen tempo. Een sales opleiding op MBO niveau of HBO niveau volgen? Een beroepsopleiding of een vakopleiding volgen? Een 1 jarig traject, ofwel voltijdopleiding, afronden?
Of liever 2 jaar over je opleiding doen met een deeltijdopleiding? Bij Linnartz Opleidingengroep kan het allemaal. Professionaliteit en flexibiliteit: daar staan wij voor.

Welke sales opleiding ga jij volgen?

Linnartz Opleidingengroep biedt de mogelijkheid diverse sales opleidingen te volgen. Welke sales opleiding past het beste bij jou? Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit:

Op onze website kun je precies lezen wat de opleidingen inhouden en welke vakken je moet volgen. Heb je daar vragen over of wil je advies ontvangen over de opleiding die bij jou past? Dan kun je altijd een gesprek inplannen met onze studieadviseur.

Neem contact op met de Office Desk voor een afspraak of overleg.

024 322 9716 of 0646 428 341 of mail: info@linnartz.nl

Uitstekend toekomstperspectief

Met onze sales & accountancy opleiding van de Linnartz Opleidingengroep heb je een uitstekend toekomstperspectief. Dat heeft alles te maken met het feit dat er in elk organisatie bekwame salesmanagers en verkoopleiders nodig zijn. Goederen of diensten verkopen is namelijk een van de belangrijkste taken voor iedere organisatie. Lijkt het volgen van een sales opleiding jou wel wat?
Wil je eerst wat meer informatie ontvangen van onze studieadviseur?
Neem dan contact met ons op met een van de bovengenoemde contact opties.