Tussen alle opleidingen van Linnartz Opleidingengroep vind je de studie event management die bij jou past. Als erkend instituut voorzien we jou van een uitgebreid lesaanbod. En voor je het weet werk jij in een innoverende en creatieve sector die elke dag anders is. Twijfel je of een van de opleidingen op het gebied van event management de studie is die bij jou past? Wij gaan graag met je zitten om je wensen te bespreken. Zo heb jij meteen een goed beeld van de opleiding.

Kies uit een van de opleidingen van event management

Ga je al heel je leven graag naar festivals? Of sport je veel en wil je wel eens meemaken hoe het organiseren van een sportevenement in zijn gang gaat? Met de studie event management, een van onze vele opleidingen, leg je de basis. Je kiest zelf welke richting het beste bij je past. Wij maken onderscheidt in drie soorten evenementen:

  • Zakelijke bedrijfsevenementen (Business Events)
  • Sportevenementen (Sport Events)
  • Publieksevenementen (Public Events)

Tijdens je studie event management leer je over iedere soort iets. Uiteraard bepaal jij zelf wat je interessant vind. Wil je je meer verdiepen in sportevenementen? Dan neem je daar extra vakken van. Hetzelfde geldt voor de andere soorten, die tijdens diverse opleidingen van event management behandeld worden.

Wij helpen je bij het maken van je keuze

Of je nu kiest voor de studie event management of een van de andere opleidingen, wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Dit doen we aan de hand van een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Samen met een van onze studieadviseurs bespreek je jouw wensen en onze mogelijkheden. Plan dit gesprek of bespreek het telefonisch via 024 – 322 97 16.