Vrijblijvend Studieadvies

Telefonische afspraak

Vrijblijvend een telefonische afspraak maken met een studie-adviseur

Wanneer je ver moet reizen voor dit informatieve gesprek, is er de mogelijkheid om een telefonisch informatief gesprek aan te vragen met een ervaren studieadviseur. Dit gesprek duurt maximaal 30 minuten. Hierdoor hoef je niet naar Nijmegen te komen.

Tijdens dit gesprek kun je ook eventuele vrijstelling(en) bespreken. Ons advies is om een vrijstelling altijd voordat je inschrijft in te dienen. Wij zullen vrijblijvend deze vrijstelling in behandeling nemen en een passende advies hierop doen.

Maak een afspraak met onze Office Desk bereikbaar op onderstaande telefoonnummers.
Geef duidelijk aan dat het om een telefonische (terugbel) afspraak gaat…

024 322 9716 of 0646 428 341 of mail: info@linnartz.nl

Zorg dat je tijdens het telefonische adviesgesprek gebruik kunt maken van het internet (homepage) www.linnartz.nl. Met de studiegids/ website is het makkelijker om tijdens het telefonische gesprek inzicht te krijgen in de verschillen tussen de opleidingen die Linnartz aanbiedt.

DIPLOMA’S ZIJN EEN TICKET VOOR DE TOEKOMST …

Persoonlijk Studieadviesgesprek.

Bij Linnartz Opleidingen hechten wij veel waarde aan een juiste studiekeuze van onze studenten. De vele verschillende opleidingen. Ook binnen uw beroeps keuze kan u ook kiezen uit andere lesmodules, een vorm van maatwerk.

Bij Linnartz opleidingen kunnen wij je door middel van een vrijblijvend studieadviesgesprek helpen. We kijken naar uw specifieke situatie en wensen en hoe deze aansluiten op de opleidingsmogelijkheden. Hierop zal door een onze studieadviseur een maatwerk advies worden gegeven.

Ben je geïnteresseerd in een vrijblijvend studieadviesgesprek?
Bel dan naar onze Office Desk om een afspraak te maken. U kunt ons bereiken op:

024 322 9716 of 0647 428 634 of mail: info@linnartz.nl

Tips van onze Studieadviseur

Kijk bij het oriënteren naar een opleiding altijd naar de inhoud en het vakkenpakket (de lesmodules). Vaak kan je aan de hand van een vakkenpakket al zien of een opleiding aansluit bij je wensen. Heb je een vooropleiding gevolgd die aansluit op de vervolgopleiding bij Linnartz?

Vraag dan naar de mogelijkheden voor een of meerdere vrijstellingen.

DIPLOMA’S ZIJN EEN TICKET VOOR DE TOEKOMST…

Administratieve Beroepsopleidingen, Talen & Cursussen

Zakelijke, Communicatieve Beroepsopleidingen & Cursussen

Creatieve

Beroepsopleidingen & Cursussen

WhatsApp chat