fbpx

Vrijblijvend Studieadvies

Telefonische afspraak

Vrijblijvend een telefonische afspraak maken met een studie-adviseur

Wanneer je ver moet reizen voor dit informatieve gesprek, is er ook een mogelijkheid om een telefonisch informatief gesprek aan te vragen met een ervaren studieadviseur. Dit gesprek duurt maximaal 30 minuten. Hierdoor hoef je niet naar Nijmegen te komen.

Tijdens dit gesprek kun je ook eventuele vrijstelling(en) bespreken. Ons advies is om een vrijstelling altijd voordat je inschrijft in te dienen. Wij zullen vrijblijvend deze vrijstelling in behandeling nemen en een passende advies hierop doen. Maak snel een afspraak bij onze helpdesk, die bereikbaar is onder telefoonnummer 024-3229716. Geef duidelijk aan dat het om een telefonische (terugbel) afspraak gaat!

Tip van onze studieadviseur.

Zorg dat je tijdens het telefonische adviesgesprek gebruik kunt maken van het internet (homepage) www.linnartz.nl. Met de studiegids/ website is het makkelijker om tijdens het telefonische gesprek inzicht te krijgen in de verschillen tussen de opleidingen die wij aanbieden.

DIPLOMA’S ZIJN EEN TICKET VOOR DE TOEKOMST !

Persoonlijk Studieadviesgesprek.

Bij Linnartz Opleidingen hechten we veel waarde aan een goede studiekeuze van onze studenten. De vele verschillende opleidingen en aanbieders maken een juiste keuze soms tot een moeilijk proces.

Bij Linnartz opleidingen kunnen wij je door middel van een vrijblijvend studieadviesgesprek helpen. We kijken naar jouw specifieke situatie en wensen en hoe deze aansluiten op de opleidingsmogelijkheden. Hierop zal door een ervaren studieadviseur een advies gegeven worden.

Ben je geïnteresseerd in een vrijblijvend studieadviesgesprek? Bel dan naar onze administratie om een afspraak te maken. U kunt ons bereiken op 024-3229716.

Tips van onze Studieadviseur!

Kijk bij het oriënteren naar een opleiding altijd naar de inhoud en vakkenpakket. Vaak kun je aan de hand van een vakkenpakket al zien of een opleiding aansluit bij je wensen. Heb je een vooropleiding gevolgd die aansluit op de vervolgopleiding bij Linnartz? Vraag dan naar de mogelijkheden voor een of meerdere vrijstellingen.

DIPLOMA’S ZIJN EEN TICKET VOOR DE TOEKOMST !

Administratieve Beroepsopleidingen, Talen & Cursussen

Zakelijke, Communicatieve Beroepsopleidingen & Cursussen

Creatieve

Beroepsopleidingen & Cursussen

WhatsApp chat