Verkopen is een vak met veel techniek om je wijze van verkoop te verbeteren. Leer van de ervaringen van de docent en het te behalen persoonlijk resultaat. Deze volg je bij Linnartz Opleidingengroep. Je helpt jouw klanten bij het kopen van je dienst of product. Dit doe je met behulp van moderne verkooptechnieken. De verkoop training of cursus is overdag of in de avond te volgen. Je deelt dus zelf het moment in dat je naar de les gaat. De lessen zijn in kleine groepen en worden gegeven door een docent uit de praktijk. Dit geeft jou veel ruimte voor input en persoonlijke begeleiding. We vertellen hier graag meer over bij een afspraak met onze studie-adviseur op ons kantoor in Nijmegen.

 

 

De voordelen van het volgen van een verkoop training of cursus

Jij bent net gestart met het runnen van je eigen bedrijf. Of je wilt meer winst maken met de dienst die jij op de markt brengt. In beide gevallen is de verkoop training of cursus geschikt. We spelen zo veel mogelijk in om de voortdurende veranderingen binnen deze markt. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het toenemen van de concurrentie
  • Steviger psychologisch onderhandelen of bemiddelen
  • Kritischere afnemers

Je leert tijdens je verkoop training of cursus ongeveer 30 praktijkgerichte technieken. Deze gaan we uiteraard oefenen met je medestudenten. Op die manier weet je ook hoe je de verkooptechnieken moet toepassen. Mocht het zo zijn dat je het examen niet in een keer haalt, dan voorzien wij je kosteloos van de lessen die je nodig hebt voor het volgende examen. Dit geldt voor al onze trainingen en opleidingen.

Sta volledig achter je studiekeuze

Ben je nog niet helemaal zeker of een verkoop training of cursus bij jou past? Ontdek het tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.
Neem contact op met onze Office Desk en plan een afspraak voor nadere informatie.

024 322 9716 of 0646 428 341 of mail: info@linnartz.nl

Mocht je daarna nog twijfelen, is het ook mogelijk om een proefles te volgen.