Verkopen is een vak en dat kan je leren. Linnartz Opleidingengroep en onze parktijkdocent helpt jou met persoonlijke aandacht en verbeterpunten door waar nodig.

Bij de Linnartz verkooptraining leer je ruim 30 verkooptechnieken die inspelen op de de behoeftes van de klant. Of je nu werkt in een winkel, groothandel of in een verkoopbinnendienst je kwaliteiten zijn daarbij van belang.

Ook worden er verschillende inkooptechnieken behandeld, want een verkoper kan ook in contact komen met een professioneel getrainde inkoper.

Waarom een verkooptraining bij de Linnartz opleidingengroep volgen?

Professionaliteit en flexibiliteit: daar staan wij voor. Alle opleidingen worden klassikaal verzorgt in klein groepsverband. Dit betekend dat de student altijd kan rekenen op persoonlijke aandacht.

UITSTEKEND TOEKOMSTPERSPECTIEF

Met een verkooptraining van Linnartz Opleidingengroep heb je een uitstekend toekomstperspectief. Dat heeft alles te maken met het feit dat er in elk bedrijf goede verkopers nodig zijn. Goederen of diensten verkopen is namelijk wat in iedere organisatie van belang is.

Lijkt het volgen van een verkooptraining jou wel wat? Maar wil je eerst wat meer informatie ontvangen van onze studieadviseur? Neem dan contact op met onze Office Desk.

024 322 9716 of 0646 428 341 of mail: info@linnartz,nl

Het is ook mogelijk om direct een afspraak met onze studieadviseur te maken. Klik hier en plan direct een afspraak.

MEER OPLEIDINGEN:

Beroepsopleidingen | Korte opleidingen