Door een webdeveloper opleiding te volgen vergroot je de kans op een baan aanzienlijk. Je bouwt snel en vakbekwaam een site, adviseert je klanten én speelt snel in op veranderende applicaties en innovaties. Gaat je voorkeur uit naar een 1-jarig of 2-jarig traject via Linnartz Opleidingengroep? Geef je voorkeur aan in het inschrijfformulier. Uiteraard geven we je er ook graag meer informatie over als je contact met ons opneemt.

Kennis van de juiste software dankzij onze webdeveloper opleiding

Gedurende onze opleiding leer je als webdeveloper met verschillende programma’s te werken. Denk hierbij aan Dreamweaver, HTML programmeertaal en JavaScript. Maar je leert meer! Je communiceert beter met klanten dankzij vraag- en gesprekstechnieken en prijs/productstrategieën, maar ook vakken zoals toegepaste site-management en marketing komen aan bod.

Volg module twee na het behalen van de eerste module

Bovengenoemde vakken komen aan bod tijdens de eerste module, die je na een looptijd van acht maanden voltooid. Daarna leer je de basiskennis van WordPress, op grafisch vlak ontwikkel je jezelf dankzij Indesign, Illustrator en Photoshop en teksten beheers je tot in de puntjes dankzij het vak copywriting.

Schrijf je in voor de opleiding tot webdeveloper

Zie jij jezelf al werken als webdeveloper? Via ons online inschrijfformulier meld je jezelf eenvoudig aan. Voor vragen over het lesprogramma, de vakken of overige vragen staan we je uiteraard graag te woord. Je bereikt ons door te bellen naar 024 – 322 97 16.