Met een professionele opleiding wijn maken (wijnproducent) van Linnartz Opleidingengroep ontwikkel jij je kennis en kwaliteiten op het gebied van druivenrassen, grondsoorten, klimatologische omstandigheden, wijnproductie, gistingsprocessen, lagering, opslag op een zeer hoog niveau. Wat uiteindelijk het belangrijkste is wijnen te maken van een goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Daarnaast leggen wij uitdrukkelijk de nadruk op de verkoop van de wijn, de marketing en reclametools die gebruikt moeten worden om de hele voorraad tegen een winstgevende prijs te verkopen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel!

Een wijnproductie opleiding op MBO niveau of HBO niveau volgen? Een beroepsopleiding of een vakopleiding volgen? Een 1 jarig traject, ofwel voltijdopleiding, afronden? Of liever 2 jaar over je opleiding doen met een deeltijdopleiding? Bij Linnartz Opleidingengroep kan het allemaal. Professionaliteit en flexibiliteit: daar staan wij voor.

WELKE WIJN OPLEIDING GA JIJ VOLGEN?

Linnartz Opleidingengroep biedt de mogelijkheid wijn opleidingen te volgen. Welke wijn of horeca opleiding past het beste bij jou? Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit:

De beroepsopleiding Wijnproducent;
De opleiding wijnbrevet SDEN 3;
De opleiding wijnbouwkunde

Op onze website kun je precies lezen wat de opleidingen inhouden en welke vakken je moet volgen.
Heb je daar vragen over of wil je advies ontvangen over de opleiding die bij jou past? Dan kun je altijd een gesprek inplannen met de studieadviseur.

UITSTEKEND TOEKOMSTPERSPECTIEF

Met een wijn opleiding van Linnartz Opleidingengroep heb je een uitstekend toekomstperspectief. Lijkt het volgen van een wijn opleiding jou wel wat? Maar wil je eerst wat meer informatie ontvangen van een studieadviseur? Neem contact op met Linnartz Opleidingengroep door te bellen naar 024 – 322 97 16.

MEER OPLEIDINGEN:

Beroepsopleidingen | Korte opleidingen